Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Geen beltegoed, toch contact

Leestijd: 1 minuut

Met de introductie van een nieuwe tariefstructuur maakt Orange mobiel bellen goedkoper. Dit geldt vanaf vandaag, echter alleen voor abonnees. Zoals gemeld wijzigde de provider op 1 mei de tariefvormen voor prepaidbellen. Twee weken geleden kwam Orange ook nog met een nieuwe dienst voor prepaidbellers. 

Met de introductie van de gratis 'Call back sms' lost Orange naar eigen zeggen een veelvoorkomend probleem onder prepaidbellers op. Wanneer hun beltegoed op is, kunnen zij mensen telefonisch niet bereiken. Met de nieuwe dienst kan elke Orange Prepaid beller nu één gratis sms'je per dag sturen, waarmee hij een bekende vraagt direct mobiel contact met hem op te nemen.

De dienst 'Call back sms' werkt eenvoudig. Wanneer het beltegoed van de Orange Prepaid beller op is, stuurt hij een sms'je met het telefoonnummer van degene die hij wil bereiken, naar het nummer 1500. Vervolgens stuurt Orange een sms'je naar degene met de tekst: 'Mijn beltegoed is op, wil je mij bellen op mijn 06-nummer?'

Eenmaal per dag kunnen Orange Prepaid bellers van de dienst 'Call back sms' gebruikmaken.

Geactualiseerd: donderdag 4 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie