Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Forse snelheidsverhoging @Home kabelinternet

Kabelaanbieder @Home verhoogt per 1 juli a.s.  de snelheden van  haar internetproducten drastisch. De tarieven blijven ongewijzigd. 

De downloadsnelheid van @Home breedband zal van 2560 kbits/sec naar een maximale snelheid van 4000 kbits/sec worden verhoogd. De uploadsnelheid wordt zelfs verdubbeld  naar 512 kbits/sec!  De hogere snelheden zullen voor alle breedbandklanten vanaf 1 juli beschikbaar komen.  Men kan door het aan- en uitzetten van het modem vanaf 1 juli direct profiteren van de aanzienlijke snelheidsverhoging. Doet men deze handeling niet, dan  zal binnen 4 weken de snelheid automatisch zijn aangepast.

Ook voor abonnees van @Home basis wordt  nog dit jaar een hogere  download- en uploadsnelheid aangeboden. En voor het budgetabonnement wordt dit overwogen.

De kabelaar maakt verder bekend dat nog voor de zomer van 2005 @Home in principe voor alle kabelabonnees van Essent Kabelcom beschikbaar zal zijn.  @Home heeft inmiddels bijna 360.000 klanten  en is daarmee marktleider op het gebied van internet in haar regio.

Verder is @Home begin 2004 begonnen met een proef in Tilburg en Zwolle om te telefoneren via de kabel.  De eerste klanten zouden inmiddels succesvol bellen via @Home Telefonie. Indien de proef slaagt, dan wordt @Home Telefonie later dit jaar aangeboden aan alle klanten van @Home.

De aankondiging van de snelheidsverhoging van @Home is een antwoord op KPN's mededeling eerder deze maand dat de snelheid van ADSL-verbindingen per 25 mei zou worden verhoogd. In de hevige strijd tussen kabelinternet en ADSL, is de download- en de uploadsnelheid één van de punten waarop  de klant kiest, zo meldt @Home in haar persbericht.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie