Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Extra mobiele zendmasten tijdens inhuldiging

door Jeanet Woldring

KPN, Vodafone en T-Mobile zetten op 30 april extra mobiele zendmasten in te zorgen dat alle mensen die op die dag naar Amsterdam gaan daar gewoon kunnen bellen en sms'en.

Vodafone voert de capaciteit van het netwerk  in Amsterdam circa 35 procent op ten opzichte van 30 april vorig jaar. "Vorig jaar hadden we geen mobiele sites ter plaatse op Koninginnedag en dit jaar zijn het er wel vier'', vertelt Richard Mes van Vodafone.

Ook T-Mobile plaatst op 30 april vier extra mobiele masten. "Hiermee wordt de capaciteit van het netwerk vergroot en krijgen klanten in Amsterdam een zo goed mogelijke mobiele ervaring", aldus Michael Vos van T-Mobile.

KPN kon niet direct het precieze aantal extra zendmasten noemen, maar meldt wel dat de capaciteit van het KPN-netwerk met 50 procent wordt verhoogd.

Op die manier moeten smartphonegebruikers als het goed is ook gewoon foto's kunnen maken en uploaden op de dag van de kroning.

Gepubliceerd: zondag 21 april 2013

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie