Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Enorme prijsverschillen reparatie telefoonscherm

door Jeanet Woldring 1 reactie Leestijd: 1 minuut

Radar-reparatie-telefoonscherm.jpgJe telefoon glipt uit je hand. Het telefoonscherm ligt aan gruzelementen. Wie is het niet overkomen? Een medewerker van Bellen.com vergeleek de kosten voor het repareren van de iPhone 6 en ontdekte gigantische prijsverschillen. Radar besteedt in de tv-uitzending van maandag 23 oktober aandacht voor de reparatie van een kapot telefoonscherm. 

Gebroken iPhone scherm

Heb je een iPhone met een kapot scherm dan kun je deze laten repareren door Apple. Je bent je telefoon dan relatief lang kwijt (ruim een week), krijgt geen vervangend toestel en betaalt de hoofdprijs. In het geval van een iPhone 6 bijna 160 euro. De Bellen.com medewerker ontdekte een telefoonwinkel die de keus bood tussen een origineel Apple-scherm of een namaak. Kosten voor een origineel scherm? Nog geen 60 euro en binnen een kwartier klaar. Of de reparateur een erkende Apple serviceprovider is, weten we niet.

Radar deed rondgang langs telefoonwinkels

Ook Radar deed een rondgang langs verschillende telefoonwinkels. Ook Radar constateerde dat de prijsverschillen voor het repareren van je scherm gigantisch zijn. Waarom is het verschil zo groot, en wat voor scherm krijg je dan eigenlijk? Radar ging op onderzoek uit en toont de resultaten in de tv-uitzending van 23-10-2017.

Geactualiseerd: dinsdag 16 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Reacties (1)

Geplaatst door: Paul ()

Mijn advies: bescherm je telefoon goed tegen schade. Wanner je in het reparatiecircuit terecht komt (door de nare monopoli positie meestal AMAC) ben je aan de heidenen overgeleverd. Ik kan daar helaas over meepraten. Het doet mij neigen naar de aankoop van eeh heel ander merk telefoon dan Apple.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.