Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Enorme prijsverschillen reparatie telefoonscherm

door Jeanet Woldring 2 reacties

Radar-reparatie-telefoonscherm.jpgJe telefoon glipt uit je hand. Het telefoonscherm ligt aan gruzelementen. Wie is het niet overkomen? Een medewerker van Bellen.com vergeleek de kosten voor het repareren van de iPhone 6 en ontdekte gigantische prijsverschillen. Radar besteedt in de tv-uitzending van maandag 23 oktober aandacht voor de reparatie van een kapot telefoonscherm. 

Gebroken iPhone scherm

Heb je een iPhone met een kapot scherm dan kun je deze laten repareren door Apple. Je bent je telefoon dan relatief lang kwijt (ruim een week), krijgt geen vervangend toestel en betaalt de hoofdprijs. In het geval van een iPhone 6 bijna 160 euro. De Bellen.com medewerker ontdekte een telefoonwinkel die de keus bood tussen een origineel Apple-scherm of een namaak. Kosten voor een origineel scherm? Nog geen 60 euro en binnen een kwartier klaar. Of de reparateur een erkende Apple serviceprovider is, weten we niet.

Radar deed rondgang langs telefoonwinkels

Ook Radar deed een rondgang langs verschillende telefoonwinkels. Ook Radar constateerde dat de prijsverschillen voor het repareren van je scherm gigantisch zijn. Waarom is het verschil zo groot, en wat voor scherm krijg je dan eigenlijk? Radar ging op onderzoek uit en toont de resultaten in de tv-uitzending van 23-10-2017.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (2)

Geplaatst door: Paul ()

Mijn advies: bescherm je telefoon goed tegen schade. Wanner je in het reparatiecircuit terecht komt (door de nare monopoli positie meestal AMAC) ben je aan de heidenen overgeleverd. Ik kan daar helaas over meepraten. Het doet mij neigen naar de aankoop van eeh heel ander merk telefoon dan Apple.

Geplaatst door: Jan ()

Die van Radar was wel een goede aflevering vond ik. Tegenwoordig kun je ook online kosten vergelijken voor een scherm reparatie.

Opmerking van de redactie op 04-11-2017
reclame verwijderd.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie