Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Eerste Wolfgang 4G-smartphone bij Aldi

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Wolfgang brengt haar eerste 4G-smartphone uit bij winkelketen Aldi. Met de AT-AS45LTE kun je sneller internetten, foto’s uploaden en heb je goed bereik, ook op drukke plekken. Maar om daarvan gebruik te maken is een 4G-abonnement noodzakelijk. Het toestel ligt 21 februari voor 199 euro in de schappen. Later voor 2 tientjes meer in de wolfgangshop. Lees of luister naar de specificaties van de 4G-smartphone.

Dual sim

Net als alle andere Wolfgang smartphones is de AT-AS45LTE simlockvrij en passen er twee simkaarten in.  zodat je je privé- en je zaken-simkaart in één telefoon kunt combineren. Maar ook wanneer je veel reist of dichtbij de grens woont, is het handig en financieel aantrekkelijk een buitenlandse sim te gebruiken naast je eigen sim in één telefoon. Je kunt er ook voor kiezen om te bellen en sms'en op één simkaart en data te gebruiken van het andere kaartje.

Geheugen uitbreidbaar

Het toestel draait op Android 4.4 (KitKat) met een 1,4 GHz quadcore-processor. Het intern geheugen van 8 GB kan uitgebreid worden met een SD-kaart van maximaal 64 GB dankzij de ingebouwde MicroSD kaartslot.

Er zijn twee camera’s aan boord. Aan de achterzijde bevindt zich een 8-megapixelcamera met autofocus en led-flits en aan de voorzijde een 2-megapixelcamera. De AT-AS45LTE heeft een beeldscherm van 4.5 inch met qHD-resolutie (540 x 960 pixels) en een flinke 2000 mAh batterij.

Design

“Een simpel maar doeltreffend ontwerp in een chique diep donkerblauw jasje met subtiele sparkle. De smartphone heeft rechtere hoeken, maar ligt aangenaam in de hand” aldus Wolfgang.

4G abonnementen vergelijken?

Geactualiseerd: vrijdag 16 juni 2023

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.