Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Eerste bezitter van de iPhone 3G?

Ben jij een van de eerste bezitters van de iPhone3G? Dit schrijft T-Mobile aan mensen die op de hoogte gehouden willen worden van het laatste nieuws over de lancering van het toestel waarvan de provider de exclusieve rechten heeft.

Aankomende vrijdag gaat het gebeuren, dan is de iPhone3G exclusief verkrijgbaar in Nederland bij T-Mobile. Wie als een van de eersten de iPhone3G in bezit wil hebben, zal naar de Midnight Sale in de T-Mobile Shop aan de Lijnbaan in Rotterdam moeten. De deur gaat open van donderdag op vrijdagnacht 11 juli om middernacht. Per persoon is er slechts 1 toestel beschikbaar. De Midnight Sale is aanstaande vrijdag live op internet te volgen. 

Wie zijn nachtelijke uurtjes niet wil opofferen, kan vanaf vrijdag 11 juli in één van de T-Mobile shops  terecht. Of bij één van de andere verkooppunten zoals Apple of Belcompany. 

Wie de iPhone3G liever zonder wachtrijen en comfortabel vanuit zijn luie stoel wil bestellen, kan vanaf vrijdag terecht in de online shop van T-Mobile. Houd er wel rekening mee dat de verwachte levertijd zes weken bedraagt. 

Bekijk via de Toestelwijzer op Bellen.com alle kenmerken en eigenschappen van het bijzondere mobieltje, dat alleen in combinatie met een tweejarig abonnement is aan te schaffen. Alle beschikbare abonnementen staan vanaf vandaag al in de Tariefvergelijking op Bellen.com. Lees ook iPhone 3G vanaf 1 euro bij T-Mobile

BELWIJZER: alle gsm abonnementen vergelijken

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie