Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Een miljoen maal een miljoen sms-jes

Leestijd: 2 minuten

Wist u dat....
Er wereldwijd ongeveer een biljoen -een miljoen maal een miljoen- sms'jes verstuurd zijn in 2006? Dat aantal zal in de komende vijf jaar meer dan verdubbelen. Dat bericht de Telegraaf vandaag naar aanleiding van onderzoek door analistenbureau Gartner. Het wereldwijd aantal verstuurde tekstberichten werd in 2005 nog geschat op 936 miljard.

Dit aantal leverde volgens Gartner een totale omzet op van 35,5 miljard dollar. In 2010 zal er naar verwachting voor 72,5 miljard dollar aan sms’jes worden verstuurd. Veruit de meeste tekstberichten zullen worden verzonden in de regio Azië-Pacific.

Volgens het analistenbureau is sms de meest succesvolle mobiele dataservice in de 30-jarige geschiedenis van de mobiele telecom. Gartner stelt verder dat nieuwe diensten als instant messaging en mms alleen een succes kunnen worden als ze net zo goedkoop en makkelijk in gebruik worden als sms. Met deze stellingname is Bellen.com het volkomen eens!

Wist u dat....
U ook GRATIS sms'jes én mms'jes kunt versturen? Via Hi.nl kunt u naast 15 gratis sms'jes per week nu ook 15 gratis mms'jes per week versturen. Dat zijn 60 sms'jes én 60 mms'jes gratis per maand! U hoeft daarvoor geen Hi-klant te zijn. Iedereen in Nederland met een mobiel kan gratis sms'en vanaf de Hi site.

Geactualiseerd: maandag 27 januari 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie