Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

EasyMobile stopt ermee in Nederland

Leestijd: 1 minuut

EasyMobile staakt per 5 augustus met haar mobiele telefoondiensten in Nederland vanwege het tegenvallende klantenaantal. Dit heeft het bedrijf op de website bekendgemaakt.

Wie zijn huidige telefoonnummer graag wil behouden, wordt geadviseerd voor 15 juli gratis over te stappen naar een andere provider. 'Een overzicht van het aanbod van Nederlandse mobiele telefoonaanbieders kunt u vinden op: www.bellen.com, zo vervolgt EasyMobile het advies. 

Het beltegoed zal geldig blijven tot en met 5 augustus 2006, dat betekent dat het beltegoed vanaf 4 augustus  niet meer opgewaardeerd kan worden. Wie op 5 augustus 2006 nog beltegoed heeft staan, krijgt het -onder aftrek van eventuele bonusbedragen die bij inschrijving zijn ontvangen-, teruggestort.

EasyMobile is nauwelijks een jaar actief geweest in Nederland. In Groot-Brittannië opereert de EasyGroup, bekend van onder meer EasyInternetcafe, EasyCar en EasyJet, sinds 2004 met de telefoniediensten. In Nederland werd gebruik gemaakt van het Telfort-netwerk.*

* Update: EasyMobile is één van de bijna veertig (!) virtuele mobiele aanbieders (MVNO's) die ons land inmiddels rijk is. Een MVNO is een speler in de mobiele markt die eigen simkaarten verkoopt zonder een netwerk te bezitten. Ondanks het hoge aantal winnen deze mobiele wederverkopers nog steeds terrein, zo concludeert Telecompaper na jaarlijks onderzoek.  
 

Geactualiseerd: woensdag 6 mei 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie