Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Drie nieuwe Doro senioren smartphones

door Jeanet Woldring

Doro komt met drie nieuwe senioren smartphones. Naar aanleiding van recent onderzoek van de Zweedse fabrikant  wil de helft van de 65-plussers een betrouwbare, stijlvolle featurephone. De andere helft overweegt om een smartphone aan te schaffen. In reactie hierop introduceert Doro drie nieuwe Easy-to-use telefoons.

PhoneEasy 622 - Eenvoud met cloudtechnologie

Het nieuwe topmodel wordt ondersteund door Doro Experience Manager, hiermee is het toestel op afstand te bedienen. Zo kun je ook gemakkelijk op afstand hulp bieden aan bijvoorbeeld je opa, oma of oudtante. De PhoneEasy 622 is geschikt voor het maken en delen van foto’s en filmpjes en het bekijken van weersvoorspellingen.


PhoneEasy 621 – Uitklapbare telefoon met videofunctie
Gebruiksvriendelijk toestel voor het opnemen en beëindigen van oproepen met behulp van het klapsysteem. Bellen of sms’en wordt makkelijker door de gescheiden toetsen en grote leestekens. De PhoneEasy 621 is het eerste toestel waarmee Doro gebruikers een videoboodschap kunnen versturen naar familie en vrienden. De opgenomen filmpjes en foto’s kunnen met behulp van de Micro SD kaart op andere apparaten gezet worden. Het uitklapbare model is verkrijgbaar in de kleuren zwart/grijs en rood/wit.

PhoneEasy 606 - Nieuwe handset met essentiële functies

Een eenvoudige telefoon met ergonomisch design wat ervoor zorgt ervoor dat het apparaat natuurlijk aanvoelt. Net als de PhoneEasy 622 en 621 beantwoord en beëindig je oproepen eenvoudig door het toestel open en dicht te klappen. De PhoneEasy 606 heeft een organizer met herinneringen, een wekker en een FM radio. 

Benieuwd welke Doro seniorentelefoons nu al te koop zijn? Raadpleeg de Toestelwijzer en zoek op senioren telefoon. 

Kijk hier voor meer informatie over seniorentelefoons.

Gepubliceerd: zaterdag 14 september 2013
Geactualiseerd: maandag 27 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie