Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Dit zijn de mooiste rode smartphones

door Margot Meendering Leestijd: 3 minuten

Valentijnsdag is een goed moment om je geliefde extra te verwennen of een (anoniem) kaartje te sturen naar iemand waar je hart sneller van gaat kloppen. Vaak wordt gedacht dat Valentijnsdag in de 20e eeuw in het leven is geroepen als commerciële stunt. De oorsprong van de dag van de liefde is al veel verder in het verleden te vinden in de legende van Sint Valentijn. 

Sint Valentijn

In de eerste eeuw na Christus leefde Sint Valentijn in Italië. Hij was bisschop en verzorger van de bloementuin van het klooster waar hij woonde. Hij gaf mooie bloemen aan jonge stelletjes die de tuin bezochten. Op een dag voltrok Sint Valentijn het huwelijk tussen een heidense soldaat en een christen omdat hij de liefde belangrijker vond dan de wetten van de keizer. Dit huwelijk heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat Sint Valentijn op 14 februari rond het jaar 270 werd onthoofd.

Het gebruik om op 14 februari kaartjes en cadeautjes aan je geliefde te geven is 'pas' in de 17e eeuw ontstaan. Ook anno 2020 worden op valentijnsdag veel cadeau's en bloemen gegeven. Weet je nog niet wat je voor je liefje wilt kopen? Wij hebben ter inspiratie een selectie van telefoons gemaakt in de kleur van de liefde: rood!

doro-1361-red.jpgDoro 1361

De Doro 1361 is een gebruiksvriendelijke telefoon met ingebouwde zaklamp én een noodknop. Met de 2 megapixel camera kun je leuke herinneringen vastleggen. De Doro 1361 is, naast rood, ook beschikbaar in het zwart. 


huawei-y7-2019.jpgHuawei Y7 (2019)

De Huawei Y7 (2019) is een betaalbare smartphone met een groot scherm en een grote accu. Het opslaggeheugen kun je uitbreiden met een micro SD-kaart. Ook heeft de Y7 een dubbele camera om mooie foto's te maken.


xiaomi-mi-9t-pro.jpgXiaomi Mi 9T

Deze smartphone is verkrijgbaar in de kleur 'Vlammend Rood'. De Xiaomi Mi 9T heeft een 20 Megapixel pop up selfiecamera en een bijna volledig randloos scherm. Het is een AMOLED scherm met een hoge resolutie voor een mooie weergave en diepe kleuren.


nokia-2720-flip-red.jpgNokia 2720 Flip

De Nokia 2720 Flip is geen smartphone, maar de nieuwe versie van de 2720 Fold die in 2009 op de markt kwam. Het toestel is geschikt voor 3G en 4G en heeft een opslaggeheugen van 4 GB (de 2009 versie van het toestel had 9 MB opslagruimte)


motorola-moto-g7-plus.jpgMotorola Moto G7 Plus

'Viva Red' is de kleur van de Motorola Moto G7 Plus. Het toestel heeft een 16 Megapixel camera en een dubbele lens om scherptediepte aan je foto's toe te voegen. De accu heeft een snellaadfunctie en kan dus razendsnel opladen.


iphone-11-red.jpgiPhone 11

De iPhone 11 is het nieuwste model van Apple. Deze smartphone is verkrijgbaar in de kleur 'Product Red'. Een deel van de opbrengst van de iPhones in deze kleur gaat naar '(RED)'; een organisatie die strijdt voor een wereld zonder HIV en AIDS. De iPhone 11 heeft een dubbele camera en gezichtsontgrendeling. Het toestel is te koop met verschillende formaten opslaggeheugen en is waterbestendig.

Geactualiseerd: woensdag 24 juni 2020

Margot Meendering
Margot Meendering Online content marketeer

Margot was tot juni 2022 werkzaam als Online productspecialist Telecom bij Internetten.nl. Door het verwerken van de producten en diensten in onze vergelijkingen is Margot snel telecom expert geworden. Daarnaast heeft ze ervaring opgedaan in het ondersteunen van onze klanten via de klantenservice. Ze weet hierdoor veel van vaste en mobiele telecom zaken. Vandaar dat je haar naam nog kunt tegenkomen bij telecom gerelateerde artikelen en nieuwsberichten.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.