Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Debitel alleen nog via internet

1 reactie

Mobiele provider debitel sluit al haar 33 winkels.  De verkoop en velengingen van mobiele abonnementen zal voortaan worden verzorgd door de eigen webshops en partners.

'We zien een groei in de verkoop in de volledig self serviced webshops van debitel zoals lowcall.nl, debitel.nl en mobiel.nl', zegt  marketing manager Toine Klok. 'Onze producten lenen zich uitstekend voor online bestellen. Daarnaast is voor de moderne klant online bestellen voor een dienst als mobiel bellen tegen een scherpe prijs niet alleen gewoon, maar ook wat consumenten vandaag de dag verwachten. '

Self service trend
Debitel ziet bovendien dat klanten steeds minder naar de klantenservice bellen, omdat veelal hun vragen worden beantwoord via de selfservice-omgeving op het internet. Klanten die de voorkeur hebben voor persoonlijk advies door een telecomadviseur kunnen terecht bij de businesspartners met wie debitel een nauwe samenwerking heeft.

Bij debitel, de grootste Mobile Virtual Network Operator (MVNO) in Nederland, kunnen klanten bellen via de netwerken van Vodafone, KPN en Telfort.

Zie voor het vergelijken en online bestellen van debitel abonnementen  Tariefvergelijking abonnementen en Tariefvergelijking prepaid voor Lowcall. Wie een abonnement zonder toestel zoekt, kan vergelijken en bestellen bij de  Sim-only's. Raadpleeg de BELWIJZER Mobiel voor bel- datakosten en toestelprijzen.

Reacties (1)

Geplaatst door: hjp ruyzenaars ()

ls

Ik heb reeds een paar maanden problemen met mijn abonnement er wordt steeds teveel van mijn rekening af geschreven daar moet ik dan weer voor bellen alles zou worden terug gestort +- 120 euro.

Maar nee zijn ze het gaan verrekenen ook weer verkeerd . ik zoek nu al weer eventjes om echt iemand van debitel te spreken die me dit allemaal even uit te leggen (call center mede werkers bellen gewoon niet terug !

waar kan ik mijn klachten nog meer kwijt beter nog wie helpt me er van af!!!!!

graag zou ik met iemand spreken die het nu eens echt op lost groeten hjp ruyzenaars

Opmerking van de redactie op 03-04-2008
s.v.p. geen telefoonnummers vermelden.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie