Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

De populairste toestellen van 2009

Ook 2009 was weer een bijzonder goed jaar voor de consument waar het ging om het uitgebreide aanbod aan nieuwe mobiele telefoons. In navolging van de iPhone van Apple bracht de ene na de andere mobiele telefoonfabrikant een toestel met touchscreen uit. Ook werden populaire sociale netwerksites steeds vaker geïntegreerd in de toestellen.

De top 5 van 2009

  1. Nokia N96
  2. Samsung S5230
  3. LG KC910 Renoir
  4. iPhone 3Gs
  5. Sony Ericsson Xperia X1

Het is verrassend om te zien dat de nummer 1 uit de top 5 van populairste toestellen op Bellen.com, de Nokia N96, een toestel zonder touchscreen is! De populariteit van dit toestel kende een hoogtepunt in september van 2008. Een knappe prestatie gezien de concurrentie van alle smartphones die er in 2009 op de markt zijn gebracht. Ook als merk was Nokia met afstand het meest populaire merk op Bellen.com. Gezien de hoeveelheid artikelen die er ook in 2009 weer over de iPhone van Apple zijn geschreven, lijkt een vierde positie voor dit toestel wat mager.   

Ook in 2010 zullen er weer veel nieuwe smartphones op de markt gebracht worden. De HTC Nexus van Google heeft in de eerste week van dit jaar het licht gezien. De verwachting is dat dit toestel in de loop van 2009 ook in Nederland, via Vodafone, verkrijgbaar zal zijn. Wat denkt u, wordt de Nexus, de nieuwe iPhone of toch de Nokia N900 het meest populiare mobiele toestel van 2010?

Gepubliceerd: vrijdag 8 januari 2010
Geactualiseerd: dinsdag 19 mei 2020

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie