Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

De mooiste blauwe smartphones

door Margot Meendering Leestijd: 3 minuten

De derde maandag in januari staat bekend als Blue Monday, de depressiefste dag van het jaar.

In 2005 verschenen de eerste berichten over Blue Monday in de media. In eerste instantie werd gedacht dat de Britse onderzoeker en psycholoog Dr. Cliff Arnall de meest depressieve dag van het jaar kon voorspellen met een formule. 

Snel werd duidelijk dat Arnall zijn naam had verbonden aan een commercieel PR bureau. Blue Monday bleek een reclamestunt. Het zou de perfecte dag zijn om je zomervakantie te boeken, omdat je dan weer iets hebt om naar uit te kijken. Om Blue Monday een beetje fleurig door te komen hebben we een overzicht gemaakt met een aantal smartphones in de kleur… jawel… Blauw! 

Achterkant OnePlus 7T ProOnePlus 7T Pro

Het eerste toestel in de lijst is de OnePlus 7T Pro. Deze smartphone is verkrijgbaar in de kleur ‘Haze Blue’. Het toestel heeft een werkgeheugen van 8 GB en een driedubbele camera. Bijzonder is ook de selfiecamera. De OnePlus heeft geen cameranotch, maar laat de selfiecamera uit het toestel omhoog schuiven.


Achterkant Sony Xperia 5Sony Xperia 5

De Sony Xperia 5 heeft een mooie donkerblauwe kleur. Net als de OnePlus heeft het toestel een driedubbele camera. De selfiecamera zit bij dit toestel wel op de voorkant waardoor het scherm niet de hele voorkant bedekt. De Sony Xperia 5 heeft een beeldverhouding van 21:9, wat het toestel erg geschikt maakt om video’s te kijken of te gamen. 


Achterkant Sony Xperia 10Sony Xperia 10

Nog een smartphone van Sony! De Xperia 10 is te koop in de kleur ‘Marineblauw’ en is ergonomisch ontworpen om prettig in de hand te liggen. Het toestel heeft, net als de Xperia 5, een beeldverhouding van 21:9. De Xperia 10 heeft een dubbele camera waarmee je mooie bokeh foto’s kunt maken. 


Achterkant Samsung Galaxy A50Samsung Galaxy A50

De Samsung Galaxy A50 heeft een felblauwe kleur, een 25 megapixel camera en beschikt over een vingerafdrukscanner in het scherm. Het toestel heeft 128 GB aan opslagruimte en een groot 6.4 inch amoled scherm.


Achterkant Samsung Galaxy A71Samsung Galaxy A71

De Samsung Galaxy A71 is een nieuwe grote broer van de A50. Hij is verkrijgbaar in de kleur 'Prism Crush Blue'. De smartphone beschikt over een 6.7 inch scherm en een camera van 64 megapixel. De Galaxy A71 draait standaard op de nieuwste versie van Android (10,0) en heeft een grote 4500 mAh accu met snellaadfunctie. 


Achterkant iPhone XRIphone XR

De iPhone XR is een van de voorlopers van de iPhone 11. Dit toestel beschikt over een e-sim als tweede simkaart. De iPhone XR kan worden ontgrendeld door middel van Face ID en heeft een 12 megapixel camera achterop.

Geactualiseerd: dinsdag 23 juni 2020

Margot Meendering
Margot Meendering Online content marketeer

Margot was tot juni 2022 werkzaam als Online productspecialist Telecom bij Internetten.nl. Door het verwerken van de producten en diensten in onze vergelijkingen is Margot snel telecom expert geworden. Daarnaast heeft ze ervaring opgedaan in het ondersteunen van onze klanten via de klantenservice. Ze weet hierdoor veel van vaste en mobiele telecom zaken. Vandaar dat je haar naam nog kunt tegenkomen bij telecom gerelateerde artikelen en nieuwsberichten.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie