Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

DailyCom heeft per 1 mei tarieven gewijzigd

Telecomaanbieder DailyCom heeft per 1 mei de starttarieven verhoogd. Daarentegen zijn de gratis interneturen van de internetbundels verdubbeld zonder prijsverhoging. Bovendien wordt er voortaan elke maand een jaar lang onbeperkt bellen onder de klanten verloot.

Volgens een tot nu toe tevreden DailyComklant is de forse stijging van de starttarieven niet aangekondigd, zo staat in het forum op Bellen.com te lezen.

De starttarieven zijn nu allemaal gelijkgetrokken en zijn tijdens de piekuren 6 cent per gesprek. In onderstaande tabel de oude en nieuwe starttarieven op een rijtje:

 Piekuren ma-vr 8.00-19.00 uur

oud 

 nieuw

 starttarief binnen de regio  3,83 ct.  6 ct.
 starttarief buiten de regio  4,13 ct.  6 ct.
 starttarief vast naar mobiel  4,65 ct.  6 ct.

Tijdens de daluren, in het weekend en 's nachts geldt er géén starttarief voor het bellen naar vaste nummers in Nederland, overigens ook geen minuuttarief. Men kan namelijk onbeperkt bellen buiten de piek voor een vast bedrag per maand. Dit bedrag wordt lager, naarmate men langer klant blijft. De trouwe klantenkorting kan oplopen tot 40% op het maandbedrag. Naar de zeven meest gebelde landen kost het 1 cent per minuut met een starttarief van 10 cent. Deze tarieven gelden 7 dagen per week, 24 uur per dag.

De nieuwe tarieven zullen een dezer dagen op Bellen.com verwerkt worden.

Gepubliceerd: woensdag 11 mei 2005

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie