Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Caiway biedt nu ook sim only

door Els Werkman Leestijd: 3 minuten

Glasvezelprovider Caiway start met de verkoop van sim only abonnementen. Onder de naam Caiway Mobiel gaat het bedrijf drie abonnementen aanbieden via het mobiele netwerk van T-Mobile. Ben je thuis al klant, dan krijg je combinatievoordeel als je mobiel afneemt bij Caiway.  Hoe voordelig is het aanbod?  

caiwaymobielaboso.PNG

Sim only

caiwaymobielafbeelding.PNGCaiway heeft voor sim only abonnementen gekozen, dus abonnementen zonder telefoon. Je kunt kiezen uit drie abonnementen voor 1 of 2 jaar. Het zijn 'alles in één' pakketten, je krijgt minuten, sms'jes en MB's. Bij elk pakket zit internettegoed: 500 MB, 4 GB of 10 GB. Caiway maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile. “Met de introductie van Caiway Mobiel kunnen onze klanten voor alle telecomproducten bij ons terecht”, zegt Albert Vergeer, directeur van Caiway. “Dat is niet alleen gemakkelijk, maar levert voor klanten ook een fikse besparing op. Door het combineren van Caiway Internet met Caiway Mobiel, is de klant al snel elk jaar € 90 voordeliger uit. Het enige wat nodig is, is een simkaartje wisselen.” De pakketten worden zo snel mogelijk opgenomen op Bellen.com in onze sim only vergelijker.

Combinatiekorting 

We hebben het de laatste jaren vaker gehoord en ook volgens Caiway was er een wens van klanten om alle telecomproducten bij dezelfde leverancier af te nemen. Dat is niet alleen gemakkelijk, ze verwachten ook financieel voordeel. Als je Caiway Mobiel combineert met Caiway Internet krijgt je in ieder geval een maandelijkse korting van € 2,50 op mobiele abonnementen én elke maand € 5 op het Caiway Internet abonnement. Dat is bijzonder in combinatievoordeelland, over het algemeen krijg je korting op de mobiele aansluiting óf op de internetaansluiting. 

Wat krijg je, wat kost het?

De drie abonnementen hebben een inhoud die bij de naam past, bij Budget krijg je 500 MB en 200 min./sms, bij Standaard 4 GB en 400 min./sms en bij Extra 10 GB, onbeperkt min. en 100 sms. De bijbehorende maandbedragen zijn relatief hoog. Een abonnement is daarom vooral interessant in combinatie met internet thuis. We hebben ze even op een rijtje gezet.

Sim only abonnementen zonder korting

Caiway mobiel Inhoud (voor NL en EU) Prijs 1 jaar Prijs 2 jaar
Budget 500 MB en 200 min./sms € 17,50 € 15,00
Standaard 4 GB en 400 min./sms € 22,50 € 20,00
Extra 10 GB, onbeperkt min. en 100 sms € 29,50 € 27,00

Je betaalt € 0,12 per MB, 0,12 per sms en € 0,12 starttarief plus € 0,12 per minuut buiten de bundel. Je betaalt per seconde en internetsessies worden afgerekend per 10 kB. Wie extra MB's of belminuten nodig heeft kan voor 3 euro een '250 mix'-bundel afnemen voor 250 MB/belminuten/sms'jes of een '1000 mix'-bundel voor € 8. Deze bundel vervalt na een maand.

Caiway en Delta Fiber

Caiway is sinds vorig jaar onderdeel van Delta Fiber. Het bedrijf biedt sinds 1981 internet, televisie en telefonie en is ontstaan in het Westland. Toen heetten ze officieel nog de ‘Centrale Antenne Inrichting Westland’(CAIW) en richtten zich vooral op TV-aansluitingen. In 1995 werden ze ook als internetprovider actief onder de naam Kabelfoon. Sinds 2004 vallen hun diensten onder dezelfde organisatie en gebruiken ze de merknaam Caiway. Het bedrijf heeft tegenwoordig zo'n 200.000 klanten. Naar eigen zeggen zijn ze nu uitgegroeid tot de op één na grootste glasvezelprovider van Nederland.

Geactualiseerd: dinsdag 24 maart 2020

Els Werkman
Els Werkman Sitemanager Telecom

Als sitemanager telecom ben ik verantwoordelijk voor alle informatie op de telecomvergelijkers. Ik ben telecomspecialist. Weet alles over de telecomproducten en diensten die op Bellen.com en Internetten.nl vergeleken worden. Voordat ik bij de Bencom Group in dienst kwam heb ik van 1996 tot 2006 bij een grote mobiele provider gewerkt. En een jaar bij een kleine zakelijke telecom aanbieder. Hierdoor ben ik  inmiddels meer dan 25 jaar werkzaam op de telecommarkt. En kan daardoor met recht een expert genoemd worden.

Je kunt me ook op Poliswijzer tegenkomen. Ik ben Wft-gediplomeerd Adviseur Zorg.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.