Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

BudgetPhone: goedkoop bellen naar Europa en Turkije

door Jeanet Woldring 3 reacties

Budget Phone is deze week als eerste aanbieder met een flatfee voipabonnement gekomen voor Europa. Met het abonnement  VOIP Free Europe belt men voor € 12,50 per maand gratis naar vaste nummers in de 29 landen van de Europese Unie plus Noorwegen, Turkije, Zweden en Zwitserland.

De voip-diensten van Budget Phone zijn voip-only. Ze werken in combinatie met iedere ADSL- of breedbandprovider. Klanten kunnen gebruik maken van hun eigen voip-apparatuur of een Budget Phone startpakket aanschaffen vanaf €39,95. Het abonnement is een volwaardige telefoniedienst met een telefoonnummer in de eigen woonplaats en de mogelijkheid tot nummerbehoud. 

Naast VOIP Free Europe biedt Budget Phone ook o.a. VOIP Free National met gratis bellen naar vaste nummers in Nederland. Het VOIP prepaidnummer van Budget Phone Company is zeer populair als voip-in nummer.

Het abonnement VOIP Free Europe kan ondermeer worden aangevraagd bij Bellen.com

Budget Phone is sinds 1996 actief met voordelige telecomproducten voor particulieren. Men biedt niet alleen VOIP, maar ook carrier(pre)selectie met de eigen code 1684. De prepaid telefoonkaart, de Budget Phone Card, is overal te koop, van Postkantoor tot Vakantiebellen.com. Budget Phone Company verzorgt verder voor een groot aantal telecombedrijven speciale diensten in binnen- en buitenland. 

Budget Phone Company is 100% eigendom van Alexander Blom en Line Kofoed. Het bedrijf telt 6 medewerkers en is gevestigd in Leiderdorp.

Zie ook: Vergelijking tarieven vaste telefonie (Digitaal bellen via breedband of TV-kabel)

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (3)

Geplaatst door: Adriaan van den Brand ()

Eerste met een flat fee abonnement? Ja, als `gratis` geen flat fee is dan kan dit wel kloppen. anders doet VoipBuster toch al een poosje langer mee.
Hier zijn de eerste 5 uur per week gratis, op voorwaarde dat je af en toe (max 120 dagen) Eur 10 beltegoed koopt, wat je dan voor andere bestemmingen kunt gebruiken. Ten zij je meer dan 5 uur per week nodig hebt natuurlijk.... en de hardware investerigen vervallen ook bij budget phone (zelf heb ik een Siemens VoIP/DECT telefoon)

Geplaatst door: rene ()

Het klopt dat dit de eerste VOIP aanbieder is. Maar Euphonie (www.euphonie.nl) biedt dit aan op de normale telefoonlijnen met Talk Anywhere 20 (http://www.euphony.nl/telefonie/vast/eutalk20.php?id=017007641&con=NEDERLAND%20(NL) onbeperkt bellen naar 20 landen (waarvan 2 inclusief naar mobiele nummers) voor €12,49 per maand incl. BTW en Talk Anywhere 40 (http://www.euphony.nl/telefonie/vast/eutalk40.php?id=017007641&con=NEDERLAND%20(NL) onbeperkt bellen naar 40 landen (waarvan 6 inclusief naar mobiele nummers) voor €15,49 per maand incl. BTW.

Geplaatst door: Peter ()

Lijkt me een voordelig abonnement als je veel naar het buitenland belt. Temeer als je bedenkt dat je met BelBudget van KPN 5.5 x zoveel betaalt als met BelBasis! En als je kabelinternet hebt, is het helemaal voordelig. Zit je ook niet vast aan de lijnhuur van KPN. Overigens, die vaste lijnkosten hoef je nu ook niet meer te betalen als je ADSL of InternetPlusBellen van KPN neemt of van Telfort. Sommige uitgekiende Telfort-klanten nemen zelfs VOIP van Budget Phone erbij, zoals ook op het forum van Bellen.com te lezen is.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie