Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Brad Pitt belt onbeperkt met Alice

3 reacties

Internetprovider Alice zet naast het Italiaanse model Vanessa Hessler nu ook Brad Pitt in.  Vanaf 11 februari lanceert de jongste provider van Nederland een nieuwe serie internationale commercials met in de hoofdrol Brad Pitt. Met hem wil Alice haar positie in de zeer competitieve Nederlandse breedbandmarkt verbeteren.

De commercial zal tot het eerste kwartaal van 2009 internationaal uitgezonden worden. In Nederland is de tv-spot vanaf maandag op diverse Nederlandse tv-zenders te zien.

De commercial draait om Brad Pitt die in een noodsituatie terechtkomt, waarop in diverse opeenvolgende spots wordt voortgeborduurd. In het huis van het gezin waar hij te gast is, maakt hij kennis met Alice. Hij ervaart alle voordelen van Alice, zoals met je familie of naar de garage bellen, zolang je maar wilt en zonder extra kosten, je e-mail checken en snel surfen op internet. Het complete pakket van Alice voor het vaste bedrag van 29.90 euro per maand en zonder contractuele verplichtingen, is elk maand op te zeggen. Hierdoor komt de familie niet voor verrassingen te staan. En kan Brad zo lang blijven als hij wil, zonder bang te zijn dat zijn roep om hulp deze aardige familie ook nog eens extra geld kost.

Alice is een dochteronderneming van Telecom Italia en wordt in Nederland door BBned – tevens dochter van Telecom Italia – op de markt gebracht. Het netwerk van BBned is een van de grootste DSL-netwerken in Nederland met een dekking van ruim 85%. Via de postcodecheck kunt u controleren of Alice beschikbaar is op uw adres.

Reacties (3)

Geplaatst door: Rob ()

Super provider! 100x beter dan Telfort; die doen er 3x over om iemand aan te melden en koppelen tot 3x toe terug dat aansluiten niet mogelijk is ivm foutieve gegevens. Na overhandiging van de inschrijving bekennen zij telkens fouten te hebben gemaakt, of ik toch maar weer een keer openiwu wil inschrijven.

Alice: 1x aanmelden, binnen 2,5 week aangesloten en draait als een zonnetje (supersnel!)

Geplaatst door: Peter ()

Wat een slechte provider zeg. Ze kunnen niet eens behoorlijk service leveren. Je wordt bij de klantenservice van het kastje naar de muur gestuurd. Kies dan beter voor Telfort internet

Geplaatst door: Roland ()

Alice is op de volgende punten voor verbetering vatbaar:

* Bij het modem een gebruiksaanwijzing leveren hoe je de provider BBNED kunt instellen

* Bij de klantenservice de log in gegevens van het modem goed vertellen, geen foutieve log in geven!

Via het IP van uw eigen modem kunt u instellen op welke provider het modem moet staan. Deze stond niet goed ingesteld waardoor alles niet werkte!

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie