Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Bond blundert in testoordeel internetproviders

1 reactie

Tele2 scoort volgens de Consumentenbond het beste op klanttevredenheid, helpdesk, spamfilter en internetbellen. En niet @Home zoals de Bond eerder verkondigde. Dit blijkt uit de rectificatie op 9 april.

In de Consumentengids van april 2008 staat een internetproviderstest met betrekking op spamfilters, helpdesks, klanttevredenheid en internetbellen. Van de 17 geteste providers krijgt @Home het beste oordeel en staat Tele2 na XS4ALL en Casema op de vierde plaats.

Ruimere openingstijden
Vanwege het feit dat de Consumentenbond een fout had gemaakt ten aanzien van de openingstijden van de helpdesk, is een correctie aangebracht. De helpdesk van Tele2 is namelijk geen 72 uur per week geopend, maar 98 uur. Aangezien @Home 'slechts' 86 uur per week geopend is, meende de Bond dat Tele2 meer recht op de eerste plek had. Daardoor komt Tele2 op nummer 1 in de tabel met internetproviders terecht in plaats van op nummer 4.

Beetje sneu voor @Home die zeer alert reageerde op de uitverkoren positie middels reclamebanners... Uiteraard heeft Tele2 de correctie aangegrepen om het nieuws wereldkundig te maken:

“Iedereen kent Tele2 al als prijsleider, het is fantastisch nieuws dat de Consumentenbond ons nu ook erkent voor de kwaliteit en service die wij leveren,” verklaart Marion de Heer van Tele2. “Dit jaar scoorde de klantenservice van Tele2 zeer goed in de bereikbaarheidstest van het Algemeen Dagblad (15 maart 2008). Dat we nu door de Consumentenbond op basis van klanttevredenheid, helpdesk en spamfilter zijn uitgeroepen tot de nummer 1, sluit volledig aan op de strategie van ons bedrijf. Wij zijn prijsleider met eenvoudig te gebruiken communicatiediensten en wij streven naar de meest tevreden klanten.”

Klik hier voor meer info en online aanmelden voor Tele2 en profiteer van de exclusieve actie

Vergelijk alle providers op prijs, snelheid, internetbellen, helpdesk etc. op INTERNETTEN.NL en TOTAALWIJZER

Reacties (1)

Geplaatst door: Pieter ()

Net 10 minuten in de wacht gehangen bij Tele2 om vervolgens te horen dat ik alleen internet mocht aanschaffen als ik ook hun telefoondiensten erbij nam. Volgens de dame was het iets met een afwijking in het KPN net, maar het klinkt meer als koppelverkoop.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie