Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Blog - Overstappen is niet ENG!

door Els Werkman Leestijd: 3 minuten

Blog door Els Werkman

contract-overstappen-2.jpgOnduidelijk. Ingewikkeld. Addertjes onder het gras. Dit waren in 1998 de redenen voor Ben Woldring om met Bellen.com te beginnen. Ben Woldring was toen 13, en als kleine jongen maakte hij veel indruk. Want dat was toch wel erg briljant, zo’n knaapje dat iedereen liet zien hoe je heel eenvoudig kunt besparen. Inmiddels is deze website uitgegroeid tot de telecomvergelijking waarin alles meegenomen wordt, zodat je weet waar je aan toe bent. En heeft Ben als 31 jarige een hele groep vergelijkers onder zijn hoede waarmee je op veel vlakken kunt besparen.

Operatie geslaagd 

Ai. Heel jammer. De ACM heeft gisteren een onderzoek gepresenteerd waaruit blijkt dat anno 2016 nog maar een klein deel van de Nederlanders het aandurft om over te stappen… onduidelijk, ingewikkeld, addertjes onder het gras. Er zijn dus nog steeds duizenden Nederlanders die teveel betalen voor hun (in dit geval telefoon-)rekening. 

En dat terwijl wij een van de beste rekenmodules ter wereld gratis ter beschikking stellen… gooi je verbruik er in et voila, een advies op maat. Ook als je niet goedkoper uit bent! Ik spreek regelmatig met mensen die het heel gewoon vinden om elke maand € 10 meer te betalen dan dat nodig is. Nu kan ik natuurlijk niet in jullie portemonnee kijken maar ik heb zo’n vermoeden dat 120 euro toch voor iedereen wel een behoorlijk bedrag is. Nee, zeggen mensen dan, ik blijf zitten waar ik zit, want:

-    Je raakt je nummer kwijt (nee, het nummer is van jou, de overstap regelen de aanbieders)
-    De telefoon was gratis (en?)
-    Maar het is zo’n gedoe (dus niet, want de nieuwe partij regelt dit voor jou…)
-    Mijn broer zijn zwager zijn zus was een week offline (je kunt pech hebben, maar kom op, we hebben het over 120 euro…)

Wij weten dat onze bezoekers meteen zullen aangeven dat overstappen loont en minder eng is dan gedacht. Mij bekruipt het gevoel dat Ben veel harder moet gaan schreeuwen en (nog) vaker moet herhalen dat OVERSTAPPEN LOONT EN NIET ENG IS! OVERSTAPPEN LOONT EN NIET ENG IS!


Dat past (gelukkig) niet bij onze directeur en ons bedrijf. Wij doen het liever goed dan met veel kabaal. Helaas bereiken we op die manier dus lang niet iedereen, zo’n 70 procent van de Nederlanders laat kansen liggen, blijkt uit dat ACM onderzoek. Diezelfde ACM gaat ook kijken naar hoe ze te telecomaanbieders kunnen dwingen om hun producten beter te laten vergelijken. Ok. Dan doe ik het toch: 

HALLO ZEG! 
KIJK EENS HIER:  www.bellen.com en www.internetten.nl
GEHEEL ONAFHANKELIJK EN GRATIS ONTRAFELEN EN VERGELIJKEN WIJ INGEWIKKELDE MARTKEN ZODAT JIJ DAT NIET HOEFT TE DOEN.

En omdat ik, Els Werkman, dan toch lekker bezig ben, dit doen we ook op andere terreinen: www.gaslicht.com, www.lookingforbooking.com en last but not least www.poliswijzer.nl. Ik hoop dat in 2017 (of nog snel even op de valreep in 2016) meer mensen ontdekken dat overstappen loont…

Geactualiseerd: donderdag 15 december 2016

Els Werkman
Els Werkman Sitemanager Telecom

Els is als sitemanager telecom verantwoordelijk voor alle informatie op de telecomvergelijkers. Els is telecomspecialist. Weet alles over de telecomproducten en diensten die op Bellen.com en Internetten.nl vergeleken worden. Voordat Els bij de Bencom Group in dienst kwam heeft ze van 1996 tot 2006 bij een grote mobiele provider gewerkt. En een jaar bij een kleine zakelijke telecom aanbieder. Hierdoor is Els inmiddels 25 jaar werkzaam op de telecommarkt. En kan daardoor met recht een expert genoemd worden.

Els is Wft-gediplomeerd Adviseur Zorg. Vandaar dat je haar ook op Poliswijzer tegenkomt.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie