Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Black Friday, mobiel scoren!

door Els Werkman

Het kortingenfestijn Black Friday is dit jaar echt geland in Nederland! Moest je eerder goed opletten om gebruik te kunnen maken van een paar dagen extra korting, er valt nu helemaal niet meer te ontkomen aan dit van oorsprong Amerikaanse aanbiedingen circus. De meest mobiele providers en webshops gooien toestellen in de aanbieding. Maar er zijn ook extra kortingen op abonnementsprijzen te vinden of op eenmalige kosten. Dus als je toch van plan was wat aan te schaffen, doe het nu! NU! Want voor je het weet is het Cybermonday en stoppen de acties weer. Of wacht, niet allemaal... (dat is het voordeel van het importeren van een traditie, je hoeft niet alles na te doen!)

black friday vodafone

ben.gifBen

Geen aansluitkosten ter waarde van € 14,95. De extra MB's die in de Black Friday actieteksten genoemd worden kreeg je al, door de eenmalige kosten te verwijderen worden de pakketten nog voordeliger.
 

hollandsnieuwe.gifHollandsnieuwe

Heeft haar lopende actie omgebouwd naar Black Friday. Die actie was trouwens vrij scherp, dus heb je in ieder geval voordeel. Wel helemaal nieuw en tijdelijk van karakter, je krijgt forse kortingen bij de aanschaf van bepaalde toestellen in combinatie met een nieuw abonnement. De acties lopen van donderdag tot en met Cybermonday.

kpn.gifKPN

Je krijgt extra korting op Zorgeloos Instap (€ 2), Standaard (€ 3) en Premium (€ 4). En er zijn tijdelijke toestel acties, zo krijg je tot en met maandag bijvoorbeeld € 100 retour als je een Samsung Galaxy S9 koopt in combinatie met een KPN Mobiel abonnement. KPN trekt de kortingen op de abonnementen zelf nog even door, er is op 23 november gestart en het gaat door tot 30 november. 

t-mobile.gifT-Mobileblackfridaytmob.PNG

Bij vijf toestellen (Samsung S9, Samsung S9+, Huawei P20 Pro, Sony XZ2 en de Apple iPhone X) krijg je 10GB voor de prijs van 5GB. En je mag kiezen tussen een gratis Sony koptelefoon of een UE boom 2 speaker t.w.v. € 129.  Deze deal loopt tot en met maandag.

Ttele2.gifele2

Vanaf vrijdag 23 november t/m Cyber Monday krijg je extra korting op de toestelprijs, in combinatie met een abonnement. Bij Tele2 kreeg je sowieso al korting op de grotere abonnementen, als je op zoek bent naar een nieuwe telefoon dan is dit het moment om toe te slaan.

vodafone.gifVodafone

Geen aansluitkosten bij alle abonnementen en je krijgt extra korting. Bij de Start abonnementen is dat € 1 per maand, bij Red loopt het op van 2 euro naar 5 euro (bij Red Together) per maand. Deze acties lopen tot en met 26 november.

youfone.gifYoufone

Geen aansluitkosten ter waarde van € 14,95. Er wordt overigens nog wel € 0,01 gerekend, om jouw gegevens te kunnen controleren. Actie loopt van 23 november tot en met 26 november.

Op Bellen.com hebben we een vergelijker voor abonnementen en toestellen, kijk hier wat er bij jou past! En we hebben er een met Sim Only abonnementen, kijk hier naar de mogelijkheden.

Els Werkman

Sitemanager Telecom
Els Werkman
Ik ben Els. Sinds 2008 werk ik voor de Bencom Group. Mijn specialisme is telecommunicatie, vandaar dat je mijn naam ziet terugkomen bij artikelen over telecom gerelateerde zaken.

Reageren

Navigatie