Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Binnen 1 dag naar Tele2 Compleet

door Jeanet Woldring 2 reacties

Het communicatiebedrijf Tele2 maakt bekend dat zij internet en bellen direct actief kan opleveren op de dag dat de oude ADSL dienst voor internet en bellen niet meer werkt.

Voorheen werd eerst internet opgeleverd en kon het bestaande telefoonnummer een aantal dagen later overgezet worden. Nu kan de consument op de dag dat het voormalige internetsignaal wordt afgesloten, direct het nieuwe Tele2 modem en de telefoon aansluiten. De consument belt en internet vanaf dat moment via Tele2 en houdt zijn bestaande telefoonnummer. 

Het communicatiebedrijf maakt het hiermee eenvoudig voor consumenten om een nieuw abonnement bij Tele2 af te sluiten.“Vandaag is een belangrijke dag voor de keuzevrijheid van consumenten,” aldus Günther Vogelpoel, directeur consumentenmarkt van Tele2. “Eindelijk kunnen ruim één miljoen consumenten met internet en bellen nu kiezen voor de beste prijs zonder angst dat zij een aantal dagen zonder telefoon of internet komen te zitten of hun huidige telefoonnummer niet kunnen meenemen.”

Info en bestel Tele2 ADSL

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (2)

Geplaatst door: Geen klant van Tele2 ()

het is helemaal goed met die tele2 club, komen geen afspraken na. heb aangetekend een ingangsdatum en einddatum vastgesteld en indien men de 1e niet haalt behoud ik mij alle rechten voor om zonder koste te beëindigen. wat denk je? Ja, te late levering. Man, man, wat een gedoe om dr vanaf te komen, ze houden zich nergens aan.
TIP. ga een abonnement alleen aangetekend aan en schrijf in dezelfde brief wanneer je het contract beëindigt (1. kun je het niet vergeten op te zeggen 2. is het voor beide partijen duidelijk) verder heb je als klant onvervreembare rechten, kun je alle rechten en weren voorbehouden en bij de bank alle abonnementsgelden laten storneren.

Geplaatst door: andrea van eck ()

Waarom wordt er niet gezegd als je een compleet pakket neemt van tele-2 dat het mobiel bellen apart wordt afgerekend? Ik dacht dat dat onderdeel was van het pakket en heb hierdoor twee jaar teveel betaald. Ik moet maar zien of ik dit weer terug krijg, dit schijnt weer moeilijk te gaan.:/

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie