Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Bij Tele2 Roam-like-at-Home vanaf 8 juni

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

tele2.gifPer 8 juni 2017 kun je ook bij Tele2 voordelig internetten, bellen en sms’en in de EU. Vanaf deze datum bel en sms je binnen de EU vanuit je gebruikelijke bundel (m.u.v. betaalde informatie- en servicenummers). Dit geldt voor alle abonnementen die nu afgesloten worden of al afgesloten zijn.

Roam like at Home

Tele2 voldoet hiermee aan de Europese regels: Roam like at Home. De deadline voor het afschaffen van roaming is 15 juni. Vodafone, KPN en T-Mobile hebben hun bundels al aangepast. Deze providers starten per 1 juni a.s.. Lees Eindelijk net zoals thuis, einde EU roaming is nabij!

Bundel verbruikt?

Tele2 schrijft :'Als je je bundel hebt verbruikt gelden de actuele buiten de bundel tarieven. Voor je databundel geldt hetzelfde. Alleen voor de aller-allergrootste databundels zal een wettelijk vastgesteld datalimiet gaan gelden.'

Ga je voor 1 juni op vakantie naar de EU of een land buiten de EU? Raadpleeg onze Checklist mobiel bellen en internet op vakantie

Geactualiseerd: zondag 7 mei 2017

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.