Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Betalen met je smartphone

door Jeanet Woldring

Hoe makkelijk zou het zijn om te betalen met je smartphone? Met de komst van de technologie NFC, onder andere te vinden in de Samsung Galaxy S4, S4 mini, HTC One of Sony Xperia Z, is het kinderlijk eenvoudig. 

Je hoeft voor kleine bedragen, onder de 50 euro, slechts je telefoon tegen de betaalautomaat te houden. Bij grotere bedragen moet je alleen nog even je pincode invullen. Makkelijker kan haast niet. 

Het is nu vooral nog aan de winkeliers die hun betaalautomaten moeten voorzien van de nieuwe techniek. 150 winkels in Leiden beginnen volgende maand met het nieuwe betalen. Op dit moment kunnen iPhone-gebruikers nog niet met hun telefoon betalen, die beschikt niet over NFC. Helemaal nieuw is de techniek overigens niet, de OV-Chipkaart maakt ook gebruikt van NFC. Denk jij dat je in de toekomst gebruik zal maken van betalen met je smartphone? Of blijf je liever gewoon pinnen?
Bron:Sizz
Gepubliceerd: woensdag 4 september 2013

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie