Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Betaal niet te veel voor je mobiele abonnement

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Nu de hoge roamingkosten in de EU zijn afgeschaft, is bellen en surfen op vakantie een stuk goedkoper. Maar hoe zit het met je mobiele abonnement, thuis en onderweg? Mogelijk heb jij nog altijd een bundel die niet goed past bij je verbruik. En betaal je daardoor veel te veel. Dat is zonde en niet nodig, nu maar liefst 5 providers grotere bundels tegen lagere prijzen aanbieden! Profiteer daar van, met onze Belwijzer maak je altijd de beste keuze.

Bij welke providers ben je nu goedkoper uit?

simpel.gif      hollandsnieuwe.gif

Simpel en hollandsnieuwe waren de eersten die half juni hun mobiele abonnementen aanpasten. Bij Simpel is alles nog goedkoper geworden en wordt standaard 4G internet aangeboden. Hollandsnieuwe introduceerde twee grotere bundels, liet twee kleinere bundels verdwijnen en geeft meer korting op de overgebleven pakketten. Door deze wijzigingen bestaat onze Top 5 goedkoopste sim only's enkel uit Simpel en hollandsnieuwe!  Verbruik jij gemiddeld 110 belminuten en 1200 MB aan data per maand? Dan ben je bij deze providers het voordeligst uit!

youfone.gif

Youfone heeft per 23 juni zijn volledige bundelaanbod gewijzigd. Voor 21 euro per maand kun je onbeperkt internetten en zit je op het 4G-netwerk van KPN. Hoewel de provider spreekt over onbeperkt, geldt er een fair use policy van 15 GB. Als dit bereikt is, gaat de internetsnelheid terug naar 64 Kbps. Wat is er nog meer aangepast? 

telfort.gif

Vanaf 3 juli krijg je bij het afsluiten van een nieuw Telfort abonnement voor hetzelfde geld 500 MB meer. Daarnaast is de grootste bundel in prijs verlaagd; een tweejarig abonnement van 5 GB kost nu 22,50 euro in plaats van 25 euro. We vergeleken het nieuwe aanbod met een jaar geleden en wat blijkt?

vodafone.gif

Vers van de pers: per 10 juli heeft Vodafone een aantal databundels vergroot en het aanbod versimpeld. Zo zijn de Smart en Black abonnementen vervallen. Voor een deel wordt de mobiele data verdubbeld. 

Staat jouw provider er niet bij? Vergelijk met onze Belwijzer of jij nog het juiste abonnement hebt, dat past bij jouw verbruik! Vergelijk abonnementen

Geactualiseerd: donderdag 11 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.