Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Betaal niet te veel voor je mobiele abonnement

door Jeanet Woldring 1 reactie

Nu de hoge roamingkosten in de EU zijn afgeschaft, is bellen en surfen op vakantie een stuk goedkoper. Maar hoe zit het met je mobiele abonnement, thuis en onderweg? Mogelijk heb jij nog altijd een bundel die niet goed past bij je verbruik. En betaal je daardoor veel te veel. Dat is zonde en niet nodig, nu maar liefst 5 providers grotere bundels tegen lagere prijzen aanbieden! Profiteer daar van, met onze Belwijzer maak je altijd de beste keuze.

Bij welke providers ben je nu goedkoper uit?

simpel.gif      hollandsnieuwe.gif

Simpel en hollandsnieuwe waren de eersten die half juni hun mobiele abonnementen aanpasten. Bij Simpel is alles nog goedkoper geworden en wordt standaard 4G internet aangeboden. Hollandsnieuwe introduceerde twee grotere bundels, liet twee kleinere bundels verdwijnen en geeft meer korting op de overgebleven pakketten. Door deze wijzigingen bestaat onze Top 5 goedkoopste sim only's enkel uit Simpel en hollandsnieuwe!  Verbruik jij gemiddeld 110 belminuten en 1200 MB aan data per maand? Dan ben je bij deze providers het voordeligst uit!

youfone.gif

Youfone heeft per 23 juni zijn volledige bundelaanbod gewijzigd. Voor 21 euro per maand kun je onbeperkt internetten en zit je op het 4G-netwerk van KPN. Hoewel de provider spreekt over onbeperkt, geldt er een fair use policy van 15 GB. Als dit bereikt is, gaat de internetsnelheid terug naar 64 Kbps. Wat is er nog meer aangepast? 

telfort.gif

Vanaf 3 juli krijg je bij het afsluiten van een nieuw Telfort abonnement voor hetzelfde geld 500 MB meer. Daarnaast is de grootste bundel in prijs verlaagd; een tweejarig abonnement van 5 GB kost nu 22,50 euro in plaats van 25 euro. We vergeleken het nieuwe aanbod met een jaar geleden en wat blijkt?

vodafone.gif

Vers van de pers: per 10 juli heeft Vodafone een aantal databundels vergroot en het aanbod versimpeld. Zo zijn de Smart en Black abonnementen vervallen. Voor een deel wordt de mobiele data verdubbeld. 

Staat jouw provider er niet bij? Vergelijk met onze Belwijzer of jij nog het juiste abonnement hebt, dat past bij jouw verbruik! Vergelijk abonnementen

Gepubliceerd: dinsdag 11 juli 2017
Geactualiseerd: donderdag 11 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (1)

Geplaatst door: Aleidus Aalderink ()

Zoals u ziet heb ik mijn email van xs4all.nl. De reden om xs4all aan te houden is de wijze waarop xs4all met hun toegang tot systeem toelaat namelijk tot de prompt. Van Ziggo kan dat niet worden gezegd en dat heb ik vanwege overgang Casema naar Ziggo. Het liefst zou ik 1 provider willen en de TV van xs4all is niet zo sterk ontwikkeld en glasvezel is niet gepland.
Terwille van de mobile telefonie willen we naar één provider. Mobiele telefonie waar we door onze doofheid niets aan belminuten hebben maar van internet moeten hebben door WhatsApp(tekst en beeld) en email.moeten hebben.
Vooral het laatste wordt nu bepalend welke provider we kiezen. mijn vrouw heeft haar mobiel bij Hollands Nieuwe internet en mijn mobiel is bij T-mobiel omdat hier in verleden de BlackBerry teksttelefoon aan was gekoppeld dat nu niet meer werkt. Nu zie ik de reden om dat te veranderen om te kijken of we één provider kunnen kiezen en dat is de vraag.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie