Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Besparen via telefoonrekening

door Jeanet Woldring

Wie zijn mobiele telefoonrekening via de site Bellen.com opstuurt, krijgt meteen advies hoe te besparen. Die toepassing van internetondernemer Ben woldring uit Usquert is vandaag te gebruiken. Dat schrijft het Dagblad van het Noorden op vrijdag 9 juli.

'Woldring legt uit hoe het werkt: "Stel u heeft een Vodafone-abonnement. Via de site van deze provider kunt u uw eigen mobiele telefoonrekening in pdf-format opvragen en net als een foto bewaren op uw computer. Als u naar de Belwijzer gaat op Bellen.com kunt u onder 'Upload Telefoonrekening' de nota sturen. Wij vergelijken daarna in een paar seconden tijd de kosten met alle providers in Nederland en geven een advies welk abonnement voor u geschikter is. Dat kan ook een andere bundel zijn bij dezelfde provider. Het gaat voorlopig nog om een testversie."

Een consument met een wisselend belgedag kan meerdere rekeningen sturen, waarvan het gemiddelde wordt berekend.'
 

Gepubliceerd: vrijdag 9 juli 2010
Geactualiseerd: dinsdag 9 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie