Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Ben verlost van tweejarig abonnement

door Jeanet Woldring

Bellers vinden het nadelig om twee jaar vast te zitten aan een mobiel abonnement. Een vijfde vindt zelfs een jaar al te lang. Dat blijkt uit onderzoek in opdracht van telecomaanbieder Ben onder 640 Nederlanders met een mobiel telefoonabonnement.

'Ben verlost'
Ben voerde dit onderzoek uit om te ontdekken wat mensen weten over hun mobiele telefoonabonnement. Ben, een dochter van T-Mobile, biedt Sim only abonnementen aan waarbij je na een maand weer weg kunt. Op deze manier zijn Ben abonnees verlost van een jaarcontract en al na een maand vrij om te gaan wanneer zij dat willen.

Sim only
Deze Sim only abonnementen (zonder toestel) zijn ook altijd kosteloos te wijzigen in een hogere of lagere bundel als men meer of minder belt dan verwacht. De mobiele provider komt hiermee tegemoet aan de wens van tweevijfde van de Nederlanders om binnen het abonnement kosteloos hun bundel aan te passen. Van de ondervraagden had ruim een derde geen idee of ze überhaupt hun abonnement maandelijks kan aanpassen.

Het onderzoek dat gedaan is voor de campagne 'Ben verlost', toont verder aan dat drie op de vier Nederlanders een abonnement heeft voor mobiele telefonie inclusief een toestel. Toch kiest al één op de vier Nederlanders voor een sim-only abonnement, zonder mobiele telefoon. 

TOP 5 Sim only
Uit de TOP 5 Sim only op Bellen.com blijkt dat Ben, samen met Tringg de laagste tarieven heeft. Voor nog geen 3 cent per minuut kan men mobiel bellen!

Zie ook: Tariefvergelijking Sim only

Gepubliceerd: woensdag 3 februari 2010
Geactualiseerd: woensdag 22 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie