Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ben van bescheiden naar ouderwets

door Jeanet Woldring

Ben bescheiden is niet meer. Sinds gisteren is Ben weer ouderwets. We doelen hier op de aanbieder die de Ben ouderwets sim-only actie van eind 2008 herhaalt. Ben komt hiermee in de TOP 5 Sim only op Bellen.com.

De Ben ouderwets-actie loopt tot 1 september en biedt 75 belminuten per maand of 75 sms'jes voor 2.50 euro. De minuutprijs komt daardoor op 3,3 cent, dat is evenveel als bij Vodafone Scherp. Echter, bij Scherp wordt niet alleen de eerste, maar elke minuut volledig afgerekend, waardoor je per saldo duurder uit bent.  Ben's aansluitkosten bedragen 10 euro. Weer opzeggen is ieder moment mogelijk met een opzegtermijn van een maand. Verder is het abonnement nog aan te vullen met een sms- en/of internet bundel voor 9,95 euro per maand ieder.

Ben ouderwets is alleen beschikbaar voor nieuwe klanten én voor klanten die gedurende de actieperiode het abonnement hebben besteld maar nummerbehoud hebben aangevraagd, waarvan de ingangsdatum van het abonnement in de toekomst ligt. Het is wel mogelijk om over te stappen van Ben ouderwets naar een Ben soms, regelmatig of vaak. Terug migreren is echter niet mogelijk.

TOP 5 Sim only
Net als Ben regelmatig en Ben vaak staat Ben ouderwets in de TOP 5 Sim only. Samen met Vodafone Scherp.

Zie ook: Belwijzer mobiel

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie