Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ben terug met scherpe acties

1 reactie

er weer als Ben Bijzonder. Zo zou je de nieuwe acties van mobiele aanbieder Ben kunnen bestempelen. Wat is er dan zo bijzonder aan één of twee euro korting gedurende 12 maanden op Ben soms, regelmatig en vaak? Op zich niets, maar hierdoor is Ben terug in de TOP 5 goedkoopste Sim only abonnementen van Nederland. Daarnaast heeft de mobiele aanbieder een heel bijzondere test ontwikkeld waardoor je kunt laten uitrekenen hoeveel jij bespaart als je overstapt. Van adoptiekippen tot friet en van knakworsten tot euro's...

Ben Maandcontract
Ben is 5 jaar weggeweest en sinds februari terug als aanbieder van uitsluitend Sim only abonnementen oftewel simkaart-abonnementen. Volgens Ben is er een duidelijke behoefte in de markt naar scherpe tarieven, gemak en eenvoud. De opzegtermijn bij het vernieuwde merk is slechts één maand. Volgens de provider zelf zijn ze ook terug, omdat het merk eigenlijk nooit weg is geweest. Zo heeft Ben onder alle Nederlanders nog een naamsbekendheid van 61%. Dankzij de bijzondere campagnes. Maar bijvoorbeeld ook dankzij de introductie toen van de bel-etiquette "Ben aan/uit" in bioscopen en restaurants. 

Ben Test
En nu is Ben er weer met bijzondere acties. "Hoeveel sokken, punaises, adoptiekippen, bouwdozen voor je ex, cd's, euro's of knakworsten ben jij rijker als je overstapt naar Ben? TEST JEZELF in 4 vragen." Na het beantwoorden van deze vragen krijg je via deze originele test te zien hoeveel je kunt besparen als je overstapt naar Ben soms, Ben regelmatig of Ben vaak. En hoeveel rozen of adoptiekippen -zo je wilt- jij daarvoor kunt kopen!

Met dank aan Ben
De test van moet gezien worden als een hulpmiddel, zegt Ben in z'n disclaimer. Ook zijn aansprakelijkheid beperkt Ben bijzonder, anders dan andere, doorgaans saaie disclaimers: "Ik ben zo zorgvuldig en volledig mogelijk - met dank aan de nieuwste cijfers van vergelijkingsite bellen.com- maar dat is geen garantie voor juistheid en volledigheid. Al doe ik natuurlijk wel mijn best. Maar aan deze test kunnen dus geen rechten ontleend worden."

De test is dus mogelijk gemaakt door Bellen.com, waar dankzij de onafhankelijkheid en objectiviteit van de Belwijzer, meerdere partijen gebruik van maken. Voorbeelden zijn Telfort, Simyo en Belcompany.TOP 5 Sim only
Ben geeft nu 12 maanden extra korting op de Sim only maandcontracten. Krijg je normaalgesproken 250 minuten of 250 sms'jes voor € 9,95, nu betaal je een jaar lang een euro minder per maand. Dat betekent dat 1 minuut bellen of 1 sms nog geen 4 cent kost: 3,6 cent om precies te zijn. Hierdoor staat Ben regelmatig op de 3e plaats in de TOP 5 Sim only. Telfort bezet nog altijd de eerste en tweede positie met Telfort 300 Sim only voor € 8,95 en 200 Sim only voor € 6,95. Bij eerstgenoemde krijg je een minuuttarief van 3 cent en bij de tweede betaal je een halve cent meer. Op de 4e, 5e en 6e  plek staan Sim only's van debitel, T-Mobile en Vodafone Scherp. In de toelichting staat te lezen hoe de TOP 5 wordt berekend.

Zie ook: Belwijzer Mobiel

Reacties (1)

Geplaatst door: sander ()

Het is wel leuk dat Ben met scherpe acties komen, maar ik blijf toch liever bij mijn huidige provider Vodafone.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie