Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Ben gestopt met...

door Jeanet Woldring

Provider Ben is per 1 juli gestopt met het verkopen van losse telefoons. Even eerder stopte Ben met prepaid. Daarnaast heeft de provider het sim only aanbod veranderd. Zo wordt Ben vaak niet meer aangeboden. De aansluitkosten bedragen nu 15 euro en de bezorgkosten zijn gratis geworden. Hieronder alle wijzingen op een rijtje.

Toestel verkoop

Voorheen konden mensen die een sim-only abonnement afsloten of prepaid wilden, losse toestellen aanschaffen bij Ben. Dit kan nu niet meer. Er kan alleen een toestel worden gekocht in combinatie met een Ben-abonnement. Het huidige aanbod bestaat uit vier verschillende abonnementen en vier schillende toestellen, in meerdere kleurvarianten.

Andere wijzigingen

Naast het einde van de losse toestelverkoop zijn er nog meer veranderingen. Zo stopt Ben met het verkopen van het sim-only abonnement Ben Vaak 24 maanden. Dit abonnement is nog wel verkrijgbaar in combinatie met de Samsung Galaxy SIII. Verder zal Ben 15 euro aansluitkosten  rekenen. Dat geldt zowel voor het afsluiten van een Sim only abonnement als een abonnement met toestel (1 en 24 maanden). Daarentegen worden de toestellen van de toestelabonnementen vanaf nu gratis geleverd. Voorheen kostte dat 25 euro.

 

Gepubliceerd: donderdag 4 juli 2013
Geactualiseerd: donderdag 23 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie