Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ben prijsbewust weken met extra's

door Jeanet Woldring

ben-prijsbewustweken-mei2018.PNG'Ben prijsbewust bij Ben'. De mobiele aanbieder is in de maand mei nog goedkoper. Ben verhoogt namelijk de hoogste drie databundels met 500 MB tot 1500 MB tegen dezelfde prijs.

Ben prijsbewust weken

prijsbewustweken-ben.PNGDeze week zijn de prijsbewust weken van Ben van start gegaan. De sim only abonnementen met databundels vanaf 1000 MB zijn daarmee nog aantrekkelijker geworden. Tegen dezelfde prijs krijg je nu meer data per maand. De 1000 MB bundel is verhoogd naar 1500 MB en de 2500 MB databundel biedt 3500 MB data. De hoogste bundel met 5000 MB is tijdens de Prijsbewust weken verhoogd tot 6500 MB. Je krijgt dus 500 tot 1500 MB data meer bij gelijkblijvende prijs.

Pakketkorting

Ook 'veelbellers' zijn bij Ben aan het voordelige adres. Want de sim only provider biedt bij onbeperkt minuten en sms namelijk 2,50 euro pakketkorting. Zodoende kun je al een onbeperkt bellen abonnement met 500 MB afsluiten voor 8 euro per maand met een contractduur van twee jaar. Wil je een maandabonnement, dan betaal je 9 euro per maand. En wil je gebruikmaken van het snelle 4G, dan betaal je 1 euro per maand meer. Ben heeft geen Sim only jaarcontracten. Je kunt alleen kiezen uit maandelijks opzegbare of tweejarige abonnementen.

Voordelige Sim only's

Ben is een van de voordelige Sim only providers in ons land. Je krijgt standaard 3G internet via het netwerk van T-Mobile. Ook is Ben een van de weinige sim only aanbieders die voordeel biedt voor studenten. Dankzij studentenkorting kunnen studenten zonder aansluitkosten een Ben abonnement afsluiten en krijgen zij gratis 4G.
In tegenstelling tot veel andere providers kun je een abonnement afsluiten zonder data en onbeperkt bellen. Heb je bijvoorbeeld een maand lang een belabonnement nodig van 250 minuten, dan betaal je slechts 6,50 euro.

Vergelijk Ben in onze Belwijzer

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie