Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Ben nu ook met telefoon

door Jeanet Woldring

Sim only aanbieder Ben biedt vanaf vandaag ook mobiele telefoons. Voor prijsbewuste bellers die toe zijn aan een nieuwe telefoon, heeft Ben een aantal betrouwbare telefoons zonder toeters en bellen uitgekozen.

Net als de Ben-abonnementen zijn deze toestellen scherp van prijs en geschikt voor mensen die op hun vrijheid gesteld zijn. Bij Ben is het mogelijk de telefoon in 1 keer te betalen, zonder vast te zitten aan een lang en duur contract. De telefoons zijn  in combinatie met simkaartabonnementen alleen via internet verkrijgbaar.

Simlockvrij
Er worden een viertal gangbare simlockvrije modellen aangeboden: Nokia 2330 Classic, Nokia 2700 Classic, Nokia 6303 Classic, en Samsung Star (S5230). De kosten voor een nieuwe telefoon variëren van 49 tot 129 euro. Zie voor meer specificaties de Toestelwijzer op Bellen.com.

Top 5 Sim only
Wie niet meer met Ben wil bellen, kan het abonnement elke dag opzeggen, ongeacht of je een telefoon via Ben hebt aangeschaft. Er geldt dan alleen een opzegtermijn van 1 maand. Ben heeft 4 Sim only abonnementen: Ben zuinig, soms, regelmatig en vaak.  Ben regelmatig kost nog geen 3 cent per minuut en voor 7 euro per maand krijg je 250 belminuten of 250 smsjes plus 100 sms extra. Zowel Ben regelmatig als Ben vaak behoren tot de goedkoopste sim only's van Nederland en staan in de TOP 5 Sim only op Bellen.com.

GSM Retourplan
Ben vindt het zonde dat je oude telefoon eindeloos in de la blijft liggen. Daarom vraagt Ben je je oude telefoon in te leveren bij een T-Mobile winkel of een speciale envelop te halen bij TNT Postkantoor. Meer informatie is te vinden op www.gsmretourplan.nl.
 

Gepubliceerd: dinsdag 13 april 2010
Geactualiseerd: dinsdag 19 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie