Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Ben nu ook met prepaid

door Jeanet Woldring

Ben lanceert de prepaidformule Ben vrij. Ben prepaid is bellen en sms’en vanaf 9 cent per minuut/sms. Met de introductie van prepaid bellen en sms’en voor dit bescheiden tarief wil Ben prepaidbellers wakker schudden. 

'Want ruim een op de drie Nederlanders (40%) belt prepaid. En vaak is dit een heel bewuste keuze omdat ze heel weinig bellen en kosten onder controle willen houden. Desondanks weten de meeste prepaidbellers niet wat ze per minuut en per sms betalen. Een ruime meerderheid van de Nederlandse prepaidbellers bij de grote aanbieders weet niet hoeveel de gesprekskosten per minuut zijn bij hun huidige provider'. 

Dit blijkt uit onderzoek van Ruigrok – Netpanel dat Ben ter gelegenheid van de introductie van Ben vrij liet uitvoeren onder 637 respondenten die prepaid bellen.

Bellen en sms’en vanaf 9 cent
Ben geeft prepaidbellers de zekerheid dat zij met elke opwaardering profiteren van een zeer laag tarief. Na iedere opwaardering kan de klant steeds opnieuw 30 dagen lang bellen en sms’en voor 9 cent. Totdat de klant weer opwaardeert, geldt het tarief van 18 cent per minuut/sms. Daarnaast heeft Ben prepaidpakketten met aantrekkelijke toestellen. Ben prepaid is vanaf 20 september verkrijgbaar via de website en bij alle bekende telecomzaken.

Ter gelegenheid van de lancering van Ben vrij stond er op 16 september een Ben pop-up winkel op de Euromast. Regelmatig zullen de Ben pop-up winkels door het hele land op onverwachte plaatsen opduiken. Daarnaast is Ben vanaf 20 september niet langer alleen online verkrijgbaar maar ook in de telecomwinkels.
 

Gepubliceerd: donderdag 16 september 2010
Geactualiseerd: dinsdag 26 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie