Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Ben nu nog sneller met 4G

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Als één van de eerste merken in het lagere prijssegment gaat provider Ben 4G aanbieden. Vanaf begin oktober is het snelle 4G mobiel internet beschikbaar. Klanten die al een 1500 MB-bundel hebben krijgen gratis en automatisch toegang tot 4G. Daarnaast introduceert Ben een nieuwe 2500 MB-bundel met 4G voor klanten die extra veel mobiel internetten.

Waar is Ben 4G?

Om te zien of 4G al beschikbaar is in jouw regio, kun je vanaf 1 september kijken op www.ben.nl/4G. Daar zie je ook welke toestellen geschikt zijn voor 4G. Op dit moment is ruim 80% van de toestellen die Ben aanbiedt geschikt voor 4G en dat worden er alleen maar meer, zo belooft de provider. Ben maakt gebruik van het 4G-netwerk van T-Mobile, dat eind dit jaar 4G aanbiedt in de top 20 stedelijke gebieden.

4G bundels (1500 en 2500 MB) beschikbaar vanaf oktober

Vanaf begin oktober biedt Ben vijf internetbundels aan. De huidige 200 MB, 500 MB en 1000 MB-bundels blijven bestaan en behouden de 3G-snelheden. De 1500 MB-bundel blijft ook bestaan en krijgt automatisch 4G met 15Mbps. Nieuw is de 2500 MB-bundel met een nog hogere 4G-snelheid van 25 Mbps. Meer specificaties waaronder de prijzen van de bundels worden op een later tijdstip bekendgemaakt.

Vergelijk Ben abonnementen en Ben sim only abonnementen

Geactualiseerd: donderdag 11 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie