Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ben nu nog sneller met 4G

door Jeanet Woldring

Als één van de eerste merken in het lagere prijssegment gaat provider Ben 4G aanbieden. Vanaf begin oktober is het snelle 4G mobiel internet beschikbaar. Klanten die al een 1500 MB-bundel hebben krijgen gratis en automatisch toegang tot 4G. Daarnaast introduceert Ben een nieuwe 2500 MB-bundel met 4G voor klanten die extra veel mobiel internetten.

Waar is Ben 4G?

Om te zien of 4G al beschikbaar is in jouw regio, kun je vanaf 1 september kijken op www.ben.nl/4G. Daar zie je ook welke toestellen geschikt zijn voor 4G. Op dit moment is ruim 80% van de toestellen die Ben aanbiedt geschikt voor 4G en dat worden er alleen maar meer, zo belooft de provider. Ben maakt gebruik van het 4G-netwerk van T-Mobile, dat eind dit jaar 4G aanbiedt in de top 20 stedelijke gebieden.

4G bundels (1500 en 2500 MB) beschikbaar vanaf oktober

Vanaf begin oktober biedt Ben vijf internetbundels aan. De huidige 200 MB, 500 MB en 1000 MB-bundels blijven bestaan en behouden de 3G-snelheden. De 1500 MB-bundel blijft ook bestaan en krijgt automatisch 4G met 15Mbps. Nieuw is de 2500 MB-bundel met een nog hogere 4G-snelheid van 25 Mbps. Meer specificaties waaronder de prijzen van de bundels worden op een later tijdstip bekendgemaakt.

Vergelijk Ben abonnementen en Ben sim only abonnementen

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie