Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ben nu nog goedkoper

door Jeanet Woldring

Ben nu nog goedkoper. Zo kondigt de aanbieder van simkaartabonnementen zijn tariefsverlaging aan. Met ingang van 15 september hanteert Ben, sinds een halfjaar terug op de telecommarkt, de laagste minuuttarieven van Nederland. En heeft daarmee Telfort van de TOP 5 Sim only  troon gestoten. Bellen.com is benieuwd wanneer de concurrentie reageert...

Top 5 Sim only
Wie op zoek is naar een nieuw mobiel abonnement en geen toestel nodig heeft, is qua minuuttarief nu het voordeligst uit met Ben regelmatig. Je krijgt hiervoor 250 minuten of sms’jes voor € 6,95 per maand. Dit betekent nog geen 3 cent per belminuut of sms; 2,8 cent om precies te zijn. Wie niet genoeg heeft aan 250 minuten/smsjes, kan kiezen voor Ben vaak, waarbij je twee keer zoveel minuten/smsjes krijgt voor € 14,95 in plaats van € 22,95 per maand. Op plek 3 staat nu Telfort met 300 minuten voor € 8,95. Gevolgd door Vodafone Scherp en een nieuwe Sim only van debitel over het KPN netwerk. Zowel Vodafone als debitel rekenen elke minuut volledig af, in tegenstelling tot Telfort en Ben die dat alleen met de eerste minuut doen.

Ben nu nog goedkoper
Wie voor 31 oktober klant wordt bij Ben krijgt een jaar lang korting, waarbij het voordeel kan oplopen tot 35 procent. Voor € 4,95 per maand heb je een Ben soms sim only abonnement met 100 belminuten of 100 sms’jes. Dat is een euro per maand goedkoper dan Telfort 100 Sim only. De looptijd van een Ben contract is 1 maand; opzeggen kan dus maandelijks. 

De korting geldt voor alle drie de Ben abonnementen: Ben soms, Ben regelmatig en Ben vaak. Iedereen die nu een Ben abonnement afsluit krijgt de eerste 12 maanden van zijn of haar abonnement korting.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie