Ben bescheiden voor 1 euro per maand

door Anniek Kruijer (2 reacties)

Ben, de voordelige T-Mobile dochter, introduceert een nieuw mobiel abonnement. Belt  en sms't u erg weinig en heeft u geen zin in opwaardeerkaarten? Dan is het nieuwe Ben bescheiden sim-only abonnement iets voor u. Iedere maand 15 minuten bellen of sms'en voor maar 1 euro.

Naast Ben soms, regelmatig en vaak is Ben is op maandag 11 mei met een wel heel voordelig abonnement gekomen. Bellen en sms’en voor maar 1 euro per maand. Met dit nieuwe sim-only abonnement krijgt u iedere maand 15 belminuten/sms’jes. Een abonnement vooral geschikt voor bescheiden bellers die graag de kosten in de hand houden. 

Ben bescheiden
Tot 30 juni kunt u extra voordelig kennismaken met Ben, want tot dan kost Ben bescheiden een jaar lang maar 1 euro per maand. Vanaf 1 juli kost het abonnement voor bescheiden bellers 1,95 per maand.

Wel nummerbehoud, geen verplichtingen
Extra belminuten of smsjes kosten 25 cent. Net als bij de andere drie Ben abonnementen kan een sms- en mobielinternetbundel toegevoegd worden. Tot slot kan het Ben bescheiden abonnement iedere maand kosteloos opgezegd worden.

Doelgroep
De provider mikt met het Ben bescheiden abonnement met name op 35+ prepaidbellers die in het bezit zijn van een mobiele telefoon. Deze groep belt en sms’t minder dan gemiddeld, waardoor een kleine bundel interessant is. Een laag maandbedrag in combinatie met de contractsvrijheid die Ben biedt, is dit abonnement zeer interessant voor de omvangrijke prepaidmarkt.

Top 5 Sim only
Om het nieuwe abonnement de nodige ruchtbaarheid te geven gaat Ben in veel steden leegstaande panden voorzien van Ben bescheiden-posters. Zo wil Ben naar eigen zeggen weer wat kleur geven aan de grijze leegstaande panden.

Niet alleen grijze leegstaande panden worden 'Ben blauw' gekleurd, ook de Top 5 Sim only op Bellen.com! De eerste 2 plaatsen worden bezet door Ben. Dat betekent dat u met Ben regelmatig het laagste tarief van Nederland heeft: bellen voor nog geen 3 cent per minuut. Met Ben vaak bent u precies 3 cent kwijt voor 1 belminuut, evenveel als met Telfort 300 Sim only die de derde plek bezet in de Top 5. Ook Vodafone heeft een 'Scherp' sim only abonnement waarbij je voor 3,3 cent per minuut belt, maar daar zit je minimaal een jaar aan vast.

Wie wil bellen en sms’en of mobiel internetten met Ben kan via Bellen.com een abonnement bestellen. Ben is niet verkrijgbaar in winkels.

Zie ook: Tariefvergelijking Sim only

Anniek Kruijer

Content marketeer
Anniek Kruijer
Ik ben Anniek, medewerker van Bencom. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie. Mocht je vragen hebben of gewoon willen reageren op dit artikel doe dat dan vooral hieronder.

Reacties (2)

Geplaatst door: babet

hoi
nou ik vind dat het heel goed en leuk gaat
:D:D:D8):O:/:?B) 🙂😛😉🙁😛

Geplaatst door: babet

hoi
nou ik vind dat het heel goed en leuk gaat
:D:D:D🙂😛😉8):O:/:?🙁B)😛

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.