Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Beltegoed opwaarderen met Vista gadget

door Margot Meendering

Windows Vista-gebruikers kunnen voortaan met één druk op de knop via een icoontje op het bureaublad hun beltegoed opwaarderen. De gedachte achter het icoontje, dat leidt naar de website Opwaarderen.nl, is dat vooral veel jongeren gebruik maken van de mogelijkheid om online te kopen en ook veel prepaid bellen.

De benodigde software is via Opwaarderen.nl te downloaden. Het gaat hierbij om een kleine applicatie, een zogeheten 'gadget', die in de Windows Sidebar komt te staan. Gadgets zijn nieuw in Windows, en zijn een soort snelkoppelingen in de zijbalk.

Via de gadget die de site aanbiedt kan voor de meeste providers beltegoed gekocht worden. De gebruiker selecteert de provider, de kaartwaarde alsmede de betaal- en verzendmethode. Vervolgens wordt via e-mail of sms de belcode toegezonden. De gadget onthoudt de geselecteerde items. Steeds meer sites gebruiken dit soort kleine applicaties om snel en gemakkelijk diensten, nieuws en informatie te leveren.

Zie ook: Belwijzer Mobiel voor prepaid, abonnementen en Sim-only

Margot Meendering

Online content marketeer
Margot Meendering
Ik ben Margot, sinds juni 2019 werkzaam als online content marketeer bij de Bencom Group. Ik schrijf graag over nieuwe ontwikkelingen in de telecom branche. Mijn naam kom je tegen bij artikelen over telecom gerelateerde zaken.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie