Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Belstatus T-Mobile nog buiten werking

door Jeanet Woldring

wie zijn belstatus De belstatus applicatie op My T-Mobile is tot nader order buiten werking. De operator kan nog niet zeggen wanneer de dienst weer werkt. Die is sinds mei twee keer gesloten voor onderhoud en twee keer weer vrijgegeven, maar het actuele saldo wordt nog steeds niet goed getoond. Men is nu aan het testen totdat alle bugs eruit zijn. T-Mobile benadrukt dat de facturen uit een ander systeem komen en wel correct zijn.

T-Mobile: Helaas zijn werkzaamheden aan onze systemen uitgelopen. Op dit moment kunnen we je belstatus niet correct weergeven. Daarom is deze dienst voorlopig niet beschikbaar.

We werken momenteel hard aan een oplossing om de belstatus voor je beschikbaar te maken. We kunnen helaas niet zeggen hoelang dit duurt. Onze excuses voor het ongemak.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie