Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Bellen met airmiles

9 reacties

Het Hilversumse bedrijf Miles2Call denkt een gat in de markt te hebben gevonden voor alle mensen die niet weten waar ze met al die gespaarde Air Miles heen moeten: ruil ze om voor beltegoed. Het bedrijf heeft daarvoor het prepaid pakket Miles2Call geïntroduceerd. Bellen gaat via het netwerk van KPN, en wie overstapt kan zijn eigen nummer behouden.

Via de website kunnen gebruikers Air Miles omruilen voor belminuten, maar betalen voor beltegoed kan ook. Een minuut bellen met het nieuwe systeem kost 29 Miles2Call. Een Mile2Call staat qua waarde gelijk aan één Air Mile of één cent. Een sms’je versturen kost 15 Miles2Call. Deze tarieven zijn ongeveer gelijk aan die van de standaard prepaidpakketten van de grote operators KPN, Telfort, Vodafone, T-Mobile en Orange, die daarnaast overigens wel voordeliger prepaid mogelijkheden hebben.  Prijsvechters als Simyo, Lowcall, Tele2 Champion hanteren veel lagere tarieven, zoals de Belwijzer Mobiel laat zien.

Het bedrijf richt zich op jongeren tussen de 12 en 18 jaar oud en vrouwen van boven de 40. Deze twee groepen bellen voornamelijk prepaid. “We denken we dat elke ouder met kinderen in deze leeftijdsgroep zich afvraagt waar het beltegoed van zoon- of dochterlief nu weer gebleven is wanneer er weer eens een nieuwe kaart gekocht moet worden. Als je daarvoor dan Air Miles kunt gebruiken ben je volgens ons goed af, zeker wanneer je er nog geen bestemming voor gevonden hebt", aldus het bedrijf.

De Airmiles spaarder kan zelf bepalen hoeveel miles op een beltegoed worden bijgeschreven, maar er is een maximum van 50.000 miles2call. De spaarder kan dit doen naar elk gewenst nummer, zo kunnen bijvoorbeeld ook de grootouders beltegoed aan de kleinkinderen geven. Het beltegoed is 6 maanden geldig.

Initiatiefnemer Huub Kloosterhuis, voormalig Debitel topman  en Andre ten Bloemendal (ex-Casema), verwachten na lancering van Miles2Call ook beltonen, live streams van concerten en andere leuke content aan te kunnen bieden. Die kunnen dan ook met Airmiles betaald kunnen worden.

Reacties (9)

Geplaatst door: Cyp ()

MILES2CALL IS FAILLIET!!!!!!
Ik heb via IDEAL €20,00 willen bijschrijven op mijn beltegoed op 20-06-09 maar dit is mooi niet gebeurd (wel afgeschreven van mijn rekening natuurlijk).
Na bellen met 1200 (mobiel tot mijn tegoed op was!) en met vast toestel 06-16601200 (voor duur tarief!) nog steeds geen tegoed bijgeschreven.
Advies was om in te loggen (wat dus ook niet meer kan) en hierdoor kun je dus ook geen email formulier met de klacht/vraag meer versturen.
Bank kan het geld niet terugstorten; hun advies was om aangifte bij de politie te doen..............
Ik ben vast niet de enige ..................

Geplaatst door: frank verveen ()

Kan iemand mij vertellen hoe ik miles2call kan bereiken (e-mailadres of telefoon) met een klacht?
Op de site is niets te vinden
vast bedankt
Frank Verveen

Geplaatst door: miles2call ()

U kunt via onze website www.miles2call.nl een e-mail versturen met uw klachten, reacties en vragen. Wij reageren binnen drie dagen.

Met vriendelijke groet,

Miles2call

Geplaatst door: nettie brandwijk ()

:?Mevr of meneer
Ik probeer telefonisch kontakt te krijgen wat maar niet lukt ik denk dat er zoveel klachten zijn dat ik daarom er niet tussen kom.
jullie hebben op een dag 10.00 0air miles afgeschreven onterecht is door jullie toegegeven maar mijn Air iles kaart was om die reden geblokkerd omdat ik dacht dat ze waren gestolen. nu probeer ik ze terug te laten boeken maar dat lukt niet omdat jullie steeds in gesprek zijn .Mijn blokkade is inmiddels opgeheven wat mij in die tussentijd aardig watvair miles heeft gekost door een grove fout van jullie. Ik hoop dat ik ze binnen een korte tijd terug geboekt krijg en ook een tegemoetkoming voor mijn veel verbelde air miles.

A.J.Brandwijk
Air miles nr.xxx

Ps mijn beltegoed van 50 euro heb ik ook nog niet ontvangen

Geplaatst door: David ()

Op www.miles2call.nl is er een mogelijkheid om een vraagfomulier in te vullen. Ze reageren op dezelfde dag! Ga naar veelgestelde vragen, kies onderaan voor nog meer vragen en klik dan op het tabje stel een vraag.

David

Geplaatst door: sonja ()

ik wacht ook nog steeds op de 50 euro beltegoed!!!
ook kan ik het @mail adres niet vinden???

Geplaatst door: Gardien. ()

Ik maakte gebruik van het aanbod 5000 airmiles voor een Nokia 1600 + € 50,00 beltegoed .
Nokia ontvangen + een beltegoed van 200 airmiles (€ 10,00)
Emailadres van miles2call niet te vinden.

Geplaatst door: G.L.Morsink ()

ik heb bij de bruna een samsung x510 gekocht uit de folder maar mooi dat het niet lukt om je de door miles2call beloofde 5 maandelijkse €10 gratis beltegoed te krijgen... Je koopt dus een toestel voor €50 zonder beltegoed en dat vindt ik niet in overeenstemming met de advertentie. Raar vindt ik het ook dat ik miles2call alleen kan bereiken via een e-mail.in de hoop op een snelle reactie wacht ik 48 uur en anders breng ik het toestel terug naar de bruna.

Geplaatst door: Dennis de Wit ()

He he! Eindleijk iets echt nuttigs voor mijn miles!!

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie