Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Bellen in het buitenland goedkoper met Orange

De mobiele operator Orange introduceert per 7 juni a.s. nieuwe tarieven voor bellen naar het buitenland en voor bellen en sms'en in het buitenland.

Goed nieuws voor vakantiegangers in het buitenland, want bellen in het buitenland wordt voor bijna alle landen goedkoperBellen naar het buitenland  wordt, afhankelijk van het land, goedkoper of duurder. Sms'en in het buitenland wordt echter duurder

Zo kost het bellen in de meeste Europese landen voor Orange abonnees nu €1,20 per minuut, terwijl dat per 7 juni verlaagd wordt naar €1,15. Gebeld worden wordt eveneens 5 cent per minuut goedkoper: de gebelde betaalt voortaan 65 cent. Belt men echter naar nummers in het land van verblijf, dan is men straks €1,15 kwijt, terwijl dat nu 95 cent kost. Orange trekt  de tarieven voor het bellen naar Nederland én het bellen naar nummers in het land van verblijf dus gelijk! Sms-berichten versturen wordt verhoogd van 35 cent naar 45 cent!

Orange heeft bovendien gekozen voor een duidelijker tariefstructuur door de wereld in vier zones in te delen. Per zone geldt een vast tarief. Met deze zone-indeling volgt Orange een trend die bij andere mobiele operators al enige tijd geleden z'n intrede heeft gedaan, zoals bijvoorbeeld bij Vodafone. 

Het maakt bij Orange overigens  niet uit via welk netwerk men in het buitenland belt. Men betaalt in een bepaald land altijd hetzelfde tarief. Met deze eenvoudige tariefstructuur is Orange uniek!

De nieuwe tarieven zullen een dezer dagen worden ingevoerd op Bellen.com voor het bellen naar het buitenland en op Vakantiebellen.com voor het bellen en sms'en in en vanuit het buitenland.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie