Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Bellen.com wederom genomineerd voor website van het jaar

door Jeanet Woldring

Op 12 oktober is de verkiezing website van het jaar 2009 gestart. Naast nominaties voor de sites Internetten.nl en Gaslicht.com in de categorie beste vergelijkingssite, is Bellen.com wederom genomineerd voor beste website in de categorie ISP & Telecom. Vorig jaar werd Bellen.com door de consument gekozen tot Website van het jaar 2008. Zal het ons dit jaar weer lukken?

De website van het jaar verkiezing is een publieksprijs die zich richt op de kwaliteit en inhoud van websites en wordt jaarlijks georganiseerd. 

De website met de hoogste gemiddelde score wordt beste website van 2009 en de website met het hoogste aantal stemmen wordt de populairste website van 2009.

Op 26 november wordt tijdens een feestelijke avond in de monumentale kerk De Duif in Amsterdam bekendgemaakt welke Nederlandse organisatie volgens de consumenten de beste en/of populairste website van 2009 heeft.

Door te stemmen maakt u kans op een Sony PSP Go  of een Samsung HD LCD TV! (aangeboden door Website van het Jaar)

Klik hier om een stem uit te brengen op Bellen.com Dit kan nog tot 18 november 2009. Alvast bedankt voor de stemmen!

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie