Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Belgie verbiedt kindermobieltjes

door Jeanet Woldring

België gaat over zes maanden de verkoop van mobiele telefoons voor kinderen jonger dan 7 jaar verbieden. Ook reclame voor mobieltjes gericht op kinderen jonger dan 13 jaar wordt verboden. De reden zou de mogelijke straling van de telefoons zijn.

Het gaat om een voorzorgsmaatregel van de Belgische regering. Het is niet bewezen dat straling die telefoons uitzenden schadelijk is. De Wereldgezondheidsorganisatie stelde in 2011 formeel vast dat gsm-straling 'wellicht kankerverwekkend' zou kunnen zijn, maar benadrukte dat een verband tussen hersentumoren en mobiel bellen nooit is aangetoond. 

Gepubliceerd: dinsdag 3 september 2013

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie