Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Bel1649 overdag niet meer gratis

Prijsstunter Bel1649 heeft sinds gisteren  de gesprekstarieven voor het bellen naar vaste aansluitingen in Nederland tijdens piekuren gewijzigd. Het bellen voor nul cent is voorbij, het kost nu een halve cent per minuut om te bellen van 'vast naar vast' overdag. Vanaf zeven uur 's avonds tot acht uur 's morgens is het nog wel gratis, behalve het starttarief van vijf cent waarin niks veranderd is.

De tariefsverhoging is niet vooraf aangekondigd via mail of via andere wijze gecommuniceerd, zodat Bellen.com ook voor een voldongen feit werd gesteld. Via bezoekers werden we geattendeerd op de tariefswijziging vanwege de zoals te doen gebruikelijke tariefmelding voor ieder gesprek. Aangezien deze tariefmelding 'altijd gelijk heeft' zoals Bel1649 in haar veelgestelde vragen aangeeft, klopt deze informatie dus.

"Het kan zijn dat de tariefmelding afwijkt van de website of andere gepubliceerde lijsten, vanwege speciale akties of verouderde data. In dat geval geeft de tariefmelding het enige juiste, aktuele tarief weer", zo vervolgt de telefoondiscounter. Op de introductiepagina van haar website staat nog levensgroot GRATIS BELLEN bij 1649 en 'Bij 1649 bel je voor NUL cent per minuut naar alle vaste aansluitingen binnen Nederland! Vervolgens in piepkleine lettertjes: (in de daluren: Ma. t/m Vr. van 19.00 - 8.00 uur, en in het weekend) 

Of de wijziging van tijdelijke aard is, is niet bekend. Het gratis bellen heeft ruim een jaar geduurd. De actuele tarieven en de informatie op het aanmeldformulier zal z.s.m. worden gewijzigd op Bellen.com.

Gepubliceerd: woensdag 7 september 2005

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie