Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Basisbellen nu ook zonder internet van @Home

2 reacties

Telefonie van @Home nu ook beschikbaar zonder internet van @Home
Tot voor kort was Telefonie van @Home (BasisBellen) alleen beschikbaar in combinatie met een internetabonnement van @Home. Per 1 juni is deze verplichting komen te vervallen en kan iedereen met een kabelaansluiting van @Home BasisBellen afnemen. Daarmee is BasisBellen het standaard telefonie abonnement van @Home geworden wat dus zowel met- als zonder aanvullend internetabonnement verkrijgbaar is.

Casema, Multikabel en @Home dezelfde diensten
De mogelijkheid om een los telefonie abonnement te nemen, wordt geboden vanwege het feit dat Casema, Multikabel en @Home de krachten bundelen in een nieuw kabelbedrijf. Alle klanten van de drie bedrijven krijgen per 1 juli dezelfde diensten voor hetzelfde tarief. Casema had al langer een los telefonie abonnement met Casema Basis + Telefonie, waarbij je een gratis internetverbinding van 80/80 kbit/s krijgt.

Wat is de doelgroep?
De 'losse' belvorm is in de eerste plaats bedoeld voor huishoudens zonder pc/internet, in de tweede plaats voor huishoudens die internetten via de telefoonlijn en (nog) niet over willen stappen naar breedbandinternet.

Wat kost het?
Een abonnement op BasisBellen kost € 9,95 per maand. De gesprekstarieven en andere eigenschappen zijn hetzelfde als voorheen, maar per 1 juli 2007 zullen de gesprekstarieven en combinatiekortingen worden gewijzigd. Zo wordt het aantal gesprekstarieven verminderd en daardoor eenvoudiger en duidelijker. Binnen Nederland komt er één tarief voor vaste en één voor mobiele telefoonnummers. Er is geen onderscheid meer tussen regionaal en nationaal en geen verschil meer in piek, dal en weekeinde. De 1% korting op gesprektarieven op factuur vervalt. Voor bellen naar vaste nummers in het buitenland komt er vanaf 1 juli per zone een uniform tarief. Vrijwel alle internationale bestemmingen worden goedkoper.

Internetverbinding gratis als "extraatje"
Als “extraatje” wordt bij BasisBellen een internetverbinding geleverd met een snelheid van 64 kbit/s en 1 e-mail adres. Overigens hoeft men deze internetverbinding niet te gebruiken als men dat niet wil.
 
BasisBellen in combinatie met Internet van @Home
Uiteraard is BasisBellen ook te combineren met een internetabonnement van @Home. Deze klanten ontvangen een combinatiekorting. Voor Internet Soms- en Regelmatig klanten bedraagt deze korting nu € 4 per maand. Per 1 juli vervalt de combinatiekorting voor Internet Soms, maar wordt de korting voor Internet Regelmatig verhoogd naar € 5. Internet Intensief klanten krijgen € 9,95 korting per maand en betalen dus niets voor BasisBellen.

Klanten kunnen naast BasisBellen ook VolopBellen bestellen, waarmee ze onbeperkt kunnen bellen naar vaste nummers in Nederland. Per 1 juli wordt de prijs hiervan verlaagd van € 11 naar € 10 per maand.

Zie ook: Wijzigingen @Home per 1 juli 

Probeer Internet, Telefonie en/of Digitale TV van @Home nu 2 maanden gratis en vrijblijvend

Reacties (2)

Geplaatst door: B.S. ZAANDAM ()


GOEDE MIDDAG
IK WIL EEN AANSLUITING VASTE TELEFONIE VOOR HET ADRES .
PRETTIGE DAG VERDER.🙂

Opmerking van de redactie op 03-07-2013
Geen prive gegevens vermelden aub
Geplaatst door: Watcher ()

Basisbellen blijft door toedoen van @Home een verwarrend begrip. Bij Basisbellen betaal je naast het abonnement ook nog gesprekskosten. Bij Volopbellen bel je voor een vast maandelijks bedrag onbeperkt naar vaste nummers in Nederland. In de media heeft @Home het nooit over Volopbellen. Dat zien ze als Basisbellen met een toeslag. Dat is slecht en verwarrend. Ze moeten gewoon zeggen: Je kunt Basisbellen en Volopbellen afnemen van @Home zonder een verplicht internet abonnement.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie