Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

@Home sluit eerste klanten aan op 40 Mbps

6 reacties

Internetaanbieder @Home heeft de eerste particuliere klanten met een Intensief 40.000-abonnement aangesloten. Deze klanten, inwoners van Boxmeer, beschikken daarmee over een downloadsnelheid van 40 Mbps en een uploadsnelheid van 5 Mbps. Dat is het snelste particuliere internetabonnement van Nederland.  Dat schrijft Vecai, de branche-organisatie van Nederlandse kabelbedrijven naar aanleiding van een persbericht van @Home.

Met de optie 'Quattro-Up' is de uploadsnelheid te verhogen naar 20 Mbps. De ervaringen van de eerste klanten zal @Home gebruiken bij een eventuele verdere uitrol van 100 Mbps aansluitingen via de kabel.

Volgens @Home is opwaarderen van 40 Mbps naar 100 Mbps in de toekomst mogelijk zonder dat aanpassingen aan de aansluiting bij mensen thuis nodig zijn. Intensief 40.000 kost € 69,95 per maand. De Quattro-Up optie kost € 4,95 per maand.

@Home biedt sinds eind 2006 aan alle 28.000 inwoners van het Brabantse Boxmeer een verbinding van maximaal 100 Mbps via EttH (Ethernet to the Home). Ruim 95 procent van de inwoners heeft zo'n aansluiting.

Wat is EttH? 
Ethernet to the home is een internettechniek waarbij de computer direct, zonder kabel- of ADSL-modem, op de netwerkstekker in het stopcontact wordt aangesloten. De snelheid is daardoor niet afhankelijk van de afstand tot de centrale, zoals dat bij ADSL nogal eens het geval is. De aansluiting werkt altijd, ook zonder internet-abonnement. Er wordt pas een bedrag in rekening gebracht vanaf het moment dat er diensten worden afgenomen, eerder niet.

Kabelinternet van @Home 
Wie niet in Boxmeer woont, maar wel in het verzorgingsgebied van @Home, kan onderstaande kabelinternetverbindingen bestellen. Het kabelbedrijf heeft nog steeds een probeeractie: twee maanden gratis en vrijblijvend proberen, waardoor u geen enkel risico loopt. Wie ook telefonie en/of digitale tv wil van @Home kan dat eveneens vrijblijvend proberen.

Internet Soms 1200

Internet Regelmatig 4000

Internet Intensief 8000

Internet Intensief 15000

Internetsnelheid
(Kbits/s down/up)

1200/300

4000/600

8000/1200

15000/1200

Aantal keer sneller dan inbellen

(18x sneller)

(63x sneller)

(125x sneller)

(234x sneller)

Abonnementskosten

€ 17,95 p/mnd

€ 29,95
p/mnd

€ 47,95
p/mnd

€ 69,95
p/mnd

Nu eerste twee maanden voor:

€ 0,-

€ 0,-

€ 0,-

€ 0,-

Reacties (6)

Geplaatst door: delta fm ()

bij een provider waar glasvezel in de grond ligt .. dus als dat via de normale coax waar @home mee werkt is dat best wel uniek 40mb down of 5mb upload .. alleen dat prijs moeten ze een beetje aanpassen aan glasvezel prijzen!! 🙂

Geplaatst door: delta fm ()

bij een provider waar glasvezel in de grond ligt .. dus als dat via de normale coax waar @home mee werkt is dat best wel uniek 40mb down of 5mb upload .. alleen dat prijs moeten ze een beetje aanpassen aan glasvezel prijzen!! 🙂

Geplaatst door: maarten ()

50mbps up& down? Bij welke provider dan???

Geplaatst door: Ligtsnel ()

Leuk en Aardig, maar nergens word vermeld wat de upload snelheid is ! En een feit blijft Dat als je galsvezel heb (ik heb lijbrandt) dat je upload even hoog is als je download!!! dus wat krijg ik voor 40 euro : TV(60 kanalen) / Telefoon / Internet 10 Mb/S Download en Upload en dat is minimale snelheid!!!

Geplaatst door: @Pico belleo ()

Ouwe zemelaar.. tis ook nooit goed he?

Geplaatst door: pico bello ()

Voor dat bedrag heb, ik een triple play aanbieding. TV, onbeperkt bellen en 50 Mbps up en down. Daar kunnen zij niet aan tippen met hun dienst (40 Mbps down/ 1.2Mbps up) 69,95 voor internet only!

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie