Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Apple Watch vanaf vandaag te koop in NL

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

De Apple Watch is sinds vandaag, 17 juli, in ons land te koop. De smartwatch kan online worden besteld, maar kan ook worden gekocht bij Apple Stores in onder meer Amsterdam, Haarlem en Den Haag. Je kunt kiezen uit 3 verschillende modellen vanaf 419 euro.

 De Watch Edition begint vanaf ongeveer 11.200 euro. De slimme horloges zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en met verschillende kleuren polsbandjes. Zie voor de drie modellen bijgaande foto van iCulture waar altijd het laatste nieuws te vinden is over Apple producten.  

Bij het aanschaffen van de meeste Apple-producten hoef je je alleen maar druk te maken om de kleur en de opslagcapaciteit, terwijl er bij de Apple Watch wel wat meer bij komt kijken, schrijft iCulture. 

Wil je er een aanschaffen, dan adviseren je eerst hun artikel te lezen waarin op een rijtje gezet wordt welke Apple Watch het beste bij bepaalde typen mensen past.  

Nederland behoort tot de derde groep landen waar de smartwatch van Apple in de verkoop gaat. Apple begon in april met de verkoop van de Apple Watch in een eerste groep landen, waaronder de VS, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en China. Sinds vrijdag 26 juni is de Apple Watch via de Apple Online Store, Apple winkels en Apple Authorized Resellers beschikbaar in Italië, Mexico, Singapore, Zuid-Korea, Spanje, Zwitserland en Taiwan.

Geactualiseerd: vrijdag 17 juli 2015

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.