Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Alice ook met internet-only abonnement

1 reactie

Alice, de jongste service provider van Nederland, heeft vrijdag haar 10.000ste klant in het zonnetje gezet. Vanessa Hessler, het gezicht van Alice, is speciaal naar Nederland gekomen om Carlo Hildenberg uit Amsterdam persoonlijk te feliciteren en een speciaal welkomstgeschenk te overhandigen. 

Alice komt dit voorjaar ook met een 'internet-only abonnement'. Nu nog krijgen klanten er altijd bellen bij. 

Jongeren lopen massaal uit om Italiaans topmodel Vanessa Hessler, het gezicht van de nieuwste internet- en serviceprovider Alice live te ontmoeten in de Kalverstraat.

Volgens marketing manager Wilfried Gradus is er nog steeds ruimte op de markt van internet en telefonie voor een aanbieder met een duidelijk aanbod. "Alice onderscheidt zich door een compleet pakket te bieden zonder contractuele verplichtingen.”

Alice, de internetprovider van Telecom Italia samen met dochterbedrijven BBned en InterNLnet, heeft de afgelopen drie maanden ruim tienduizend klanten binnengehaald na een grote tv-campagne rond het topmodel Vanessa Hessler. In Italië, Duitsland en Frankrijk samen heeft Alice tien miljoen abonnees. 

In Duitsland en Italië biedt Alice ook een internetabonnement in combinatie met mobiele telefonie aan. "We denken in Nederland ook na over mobiele telefonie maar dat komt nog niet op korte termijn", zegt Gradus tegenover Emerce. "KPN heeft met Telfort Internet een deel van het Alice-concept gekopieerd. Dat is een goed teken," aldus de marketing manager.
 
Met Alice Comfort krijgt de consument een internetverbinding met een hoge snelheid tot 20 Mbps, een volledig telefonieabonnement zonder bijkomende starttikken of langlopend contract met kleine lettertjes. Tevens kan de klant per maand opzeggen.

Reacties (1)

Geplaatst door: W.A. Bode ()

Aanvankelijk enige trubbels. Thans heel ok m.u.v. de snelheid. die ligt vaak onder de 400 kbs. Bij overgang van KPN naar Alice Alice gebruiken alvorens KPN te beeindigen. Geen voice mail. Nog geen nummerweergave.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie