Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Alice groeit naar 50.000 klanten

door Jeanet Woldring

Prijsvechter Alice heeft in een jaar tijd 50.000 klanten aan zich weten te binden. Hiermee blijft Alice op de totale Nederlandse breedbandmarkt, met ruim 5,5 miljoen aansluitingen, nog onder de één procent.

Niettemin is het bedrijf tevreden met de prestaties. Uit klanttevredenheidsonderzoek blijkt dat klanten zeer te spreken zijn over de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de internet- en telefonieverbinding.

Alice, dochter van BBNed, op haar beurt eigendom van Telecom Italia, begon vorig jaar augustus met Alice Comfort een internet+bellen pakket voor 30 euro, ondersteund door een marketingcampagne met fotomodel Vanessa Hessler. Sinds kort biedt de provider ook internet zonder telefonie, Alice Easy voor 20 euro, wat een succesvolle aanvulling blijkt te zijn. Met name voor mensen die geen vaste KPN lijn hebben*. 

Desalniettemin wordt Alice door KPN-dochter Telfort  voorbijgestreefd. Telfort Internet, dat vorig herfst van start ging, meldde onlangs dat het in augustus z'n 100.000ste abonnee verwacht binnen te halen.

De nieuwe prijsvechters voorzien duidelijk in een behoefte in een toch behoorlijk verzadigde breedbandmarkt. Die goedkope pakketten doen het erg goed. Dat zie je niet alleen aan Telfort en Alice, maar ook aan Het NetTele2 en Online. De duurdere pakketten lopen terug. Mensen gaan voor goedkoop en simpel.   

Zij hoeven hier -als exclusieve actie- geen 69 euro extra voor te betalen als zij overstappen via Internetten.nl.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie