Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Alice biedt 125 euro korting bij jaarcontract

door Jeanet Woldring

Internetprovider Alice biedt naast een maandcontract  nu ook de mogelijkheid om een jaarcontract af te sluiten. De abonnementen Alice Easy en Alice Comfort blijven gewoon bestaan, er is nu alleen keuze uit een maandcontract of een jaarcontract. Voor bestaande klanten verandert er niets.

Jaarcontract goedkoper
Alice is nog de enige ADSL aanbieder die maandcontracten aanbiedt. Ook bij Het Net zat je niet automatisch een jaar vast, maar nu deze provider geen abonnementen meer aanbiedt, is Alice de enige. Bij kabelaanbieder Ziggo zit je evenmin vast aan een jaarcontract .

De prijs voor een jaarcontract voor  Alice Easy (alleen internet) wordt 19,90 per maand; dat is dezelfde prijs die tot 2 maart gold voor het maandcontract. Alice Comfort (internet plus bellen)  gaat 29,90 euro per maand kosten.  Wie nu een maandcontract afsluit, is 5 euro per maand meer kwijt. Door een jaarcontract af te sluiten, bespaart men dus 60 euro op jaarbasis. 

Alice VIP-Service
Alice promoot in maart en april een overstap met de Alice VIP Service, waarbij voordeel tot 125 euro beloofd wordt als een nieuwe klant een jaarcontract afsluit. Het houdt in dat de administratiekosten van € 24,90 niet in rekening worden  gebracht.  De kosten voor een nieuwe lijn van € 99,- (NLS) worden evenmin doorberekend. Verder zorgt de provider ervoor dat de klant naadloos wordt aangesloten. 'Alle zorgen worden uit handen genomen en u wordt perfect begeleid in het aansluitproces', zo belooft Alice.

 

Gepubliceerd: maandag 1 maart 2010
Geactualiseerd: woensdag 10 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie