Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Alice adverteert via mobiele telefoon

door Jeanet Woldring

Internet- en telefonieprovider Alice adverteert als eerste in haar branche via de mobiele telefoon. Deze innovatieve manier van adverteren is onlangs door I-wood op de markt gebracht. Consumenten kunnen zich aanmelden voor deze dienst en krijgen gericht reclame toegestuurd in ruil voor een vergoeding.

Alice heeft goede verwachtingen van deze nieuwe manier van adverteren. Uit onderzoeken blijkt dat het gemiddelde aantal mensen dat doorklikt en de advertentie daadwerkelijk leest op de mobiele telefoon een stuk hoger is dan op internet. 

Verder biedt I-wood adverteerders de mogelijkheid gericht te adverteren bij consumenten die vooraf hebben aangegeven geïnteresseerd te zijn in aanbiedingen. Alice ziet hierin goede mogelijkheden. Naast branding gaat het de internetprovider ook om de mogelijkheid dat mensen zich, in navolging van de reeds 50.000 Nederlanders die klant zijn bij Alice, meteen kunnen aanmelden.

I-wood startte in het voorjaar deze dienst en verwacht vanaf oktober 25.000 gebruikers, oplopend tot 100.000 in 2009. In mei ontving I-wood de Broos van Erp prijs 2008, een aanmoedigingsprijs van het Ministerie van Economische zaken. 

Meer informatie en online aanmelden: Alice

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie