Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Aldi Talk met prepaid mobiel internet en tariefverlaging

door Jeanet Woldring

De prepaidtarieven van Aldi Talk zijn verlaagd. Daarnaast introduceert de aanbieder prepaid mobiel internet voor bestaande en nieuwe klanten met een datatarief van 29 cent per MB. Aldi Talk heeft nu de laagste tarieven van Nederland en staat op plek 1 in de TOP 5 Prepaid.

Bellen kost nu 13 cent per minuut in plaats van 16 cent. Binnen hetzelfde netwerk 4 cent in plaats van 6 cent per minuut. Sms'en is eveneens 2 cent goedkoper geworden en kost nu nog 4 cent per bericht. Ook de internationale tarieven zijn gedaald.

Om gebruik te kunnen maken van mobiel internet hebben consumenten een startpakket van Aldi Talk nodig. Dit pakket kost 10 euro en bestaat uit een simkaart met mobiel nummer, inclusief 13 euro beltegoed. 

Zie ook: Tariefvergelijking Prepaid

Gepubliceerd: maandag 21 juni 2010
Geactualiseerd: woensdag 22 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie